Horoskops 2023. gada 2. aprīlim

Lauva

Šodien tava enerģija samazināsies, taču nevajag sevi piespiest kaut ko darīt ar varu. Ja vēlaties sajaukt, tad dariet to. Un uzkrāto jautājumu risināšanu var atlikt, jo īpaši tāpēc, ka labāk to darīt ar svaigu prātu.

Jaunava

Šodien labāk pavadi dienu ar draugiem vai radiem. Nesteidzīgas sarunas vai kopīgas izklaides palīdzēs noskaņoties pozitīvi, atpūsties no rutīnas un uzlādēt sevi ar labu garastāvokli nākamajai nedēļai.

Svari

Labs laiks, lai darītu to, kas patīk. Un arī diena piemērota draudzīgām un ģimeniskām tikšanām, publisku pasākumu apmeklēšanai, izklaidēm. Centieties maksimāli izmantot to, kas notiek jums apkārt.

Skorpions

Visticamāk, šajā dienā tiks saņemtas ziņas. Sākumā tie tev šķitīs nenozīmīgi vai ne pārāk patīkami, taču nesteidzies izdarīt secinājumus. Mierīgi pārdomājiet situāciju – jums ir iespēja gūt labumu no apstākļiem, lai arī niecīgiem, bet noderīgiem.

Strēlnieks

Šai dienai labāk neplānot, bet dot sev iespēju pasēdēt vai darīt ko tādu, kas sagādā prieku. Bet tikai izvairies no pārēšanās, pretējā gadījumā nevarēsi kārtīgi izgulēties pirms jaunās darba nedēļas pirmās dienas.

Mežāzis

Šodien var parādīties vecs draugs. Taču necel ilūzijas par veco attiecību atjaunošanu. Cilvēks ir pārāk mainījies pa to laiku, kad neesat redzējuši viens otru, un cieša saziņa jums nesagādās prieku.

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 27. marta līdz 2. aprīlim

Ūdensvīrs

Svētdien aizmirsti, ka spītība nav tā labākā īpašība. Turieties pie sava, aizstāviet savas intereses un nebaidieties no nosodījuma. Labāk kādu vienreiz nolikt savā vietā, nekā “uzlikt uz galvas” uz ilgu laiku, vai pat uz visiem laikiem.

Zivis

Jūtieties brīvi lūgt padomu šodien. Iespējams, problēmas, kas tev šķita nepārvaramas, tiek atrisinātas pavisam vienkārši, ja paskatās uz tām ar jaunu skatienu, no malas. Apsveriet, ar ko varat apspriest situāciju, un neatlieciet sarunu.

Leave a Comment