Zvaigžņu prognoze 2023. gada aprīlim

Eksperti stāstīja par to, kādas pārmaiņas mūs sagaida aprīlī, kā pretoties katras zīmes nepatikšanām. Mēģiniet ievērot vienkāršas vadlīnijas, lai jebkurā situācijā izkļūtu uzvaras.

Aprīlis ir diezgan labs mēnesis. Līdz 20. datumam nebūs nevienas retrogrādas planētas. 21. aprīlī Merkurs sāks savu reverso kustību, kas mums noteikti nenāks par labu. Sarkanā planēta būs vāja kopš marta, kā arī nedaudz pasliktinās savu stāvokli un zaudēs daļu enerģijas 11. Venērā. Tas viss kopā nepadarīs mēnesi ļoti bīstamu, taču neļaus mums izdoties tik precīzi. Vienkāršākais veids, kā saglabāt savu veiksmi, būs stresa izturīgākās zīmes. Pārējiem ir ko mācīties no viņiem.

Auns

Aunam vajadzētu beigt sūdzēties par likteni un apkārtējiem cilvēkiem, jo ​​sūdzības pārkonfigurē apziņu uz negatīvu, kā arī negatīvi ietekmē veselību, atbaida jaunus cilvēkus un grauj viņu reputāciju. Šīs zīmes cilvēkiem arī jābeidz domāt, ka viņiem vienmēr ir taisnība. Tas nav labākais ieradums, ko apkārtējie ienīst. Aprīlī ļoti svarīgi ir saglabāt nozīmīguma līdzsvaru romantiska rakstura attiecībās, draudzībā un darba attiecībās. Sevi jānoliek pirmajā vietā, bet tajā pašā laikā nekļūt bezjūtīgam un augstprātīgam.

Vērsis

Vērsis no mēneša otrās puses var kļūt nemierīgāks. Šeit par sevi var likt manīt tuvojošais pilnīgs Saules aptumsums 20. martā jeb nepareiza darbība ar Veneras enerģiju. Vienkārši veidi, kā palīdzēt viņiem tikt galā ar trauksmi . Tāpat neveiciet pārsteidzīgas darbības, lai neradītu jaunus apstākļus raizēm un stresam. Aprīlī jāievēro noteikumi un jābūt uzmanīgākam, gudrākam. Iespējams, kāds no tuviem cilvēkiem spēs sniegt Vērsim ļoti svarīgus un noderīgus padomus mīlestībā vai finanšu sfērā. Neignorējiet palīdzību no malas.

Lasi arī: Kā ietekmēs Plutona pāreja uz Ūdensvīra zvaigznāju: Andželas Pērlas ieteikumi katram

Dvīņi

Dvīņiem katru dienu jābūt mierīgiem un jāattīra prāts no sliktām domām. Spēja meditēt viņiem palīdzēs šajā jautājumā . Agresija, trauksme un aizdomīgums ir trīs galvenie šo cilvēku laimes ienaidnieki. Viņiem jāsāk mainīties no iekšpuses, padarot sevi labākus. Aprīlī, pēc ekspertu domām, ir svarīgi pārskatīt savu pieeju kopīgu problēmu risināšanai. Visvērtīgākais resurss ir laiks. Tieši par viņu Dvīņiem vajadzētu uztraukties visvairāk. Speciālisti iesaka darīt patīkamas lietas ap māju, meklēt jaunus pozitīvās un iedvesmas avotus.

Vēzis

Vēžiem aprīlī, visticamāk, būs jāstrādā daudz vairāk. Ne vienmēr tā būs, taču mēneša otrajā pusē neparedzētu problēmu iespējamība ievērojami pieaugs. Šajā sakarā jums jāiemācās ātri un pilnībā atjaunot enerģiju. Iepriekš mēs runājām par to, kā to izdarīt nedēļas nogalē. Pārmērīgs darbs, visticamāk, novedīs pie regresijas ne tikai biznesa un finanšu, bet arī mīlas jomā. Arkām jāiemācās mainīt situāciju un novirzīt domu fokusu no darba uz atpūtu un atpakaļ laikā.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment