Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 27. marta līdz 2. aprīlim

Numeroloģiskā prognoze šai nedēļai palīdzēs saprast, ko vajadzētu un ko nedrīkst darīt attiecībā pret citiem cilvēkiem un vispār kādus lēmumus vajadzētu pieņemt. Lai nenokļūtu sliktā stāvoklī, ievērojiet vienkāršus ekspertu ieteikumus.

Teikt, ka šī nedēļa ir bijusi drudžaina, ir nepietiekami. Visticamāk, nakts gaismekļi jūs un mani iegremdēs problēmu bezdibenī, kas būs jārisina ātri un izlēmīgi. Ir pienācis laiks uzzināt, kurš numurs būs mūsu pusē un kā tas mēģinās mums palīdzēt pārvarēt grūtības. Izvairieties no bīstamām vēlmēm, šaubām un bailēm – tas ir universāls ieteikums šim periodam.

Šīs nedēļas numeroloģija

Lai uzzinātu, kas mūs sagaida šonedēļ un kā mums būtu jārīkojas konkrētajā situācijā, vispirms ir jāaprēķina patrona skaitlis, kas kontrolēs enerģijas plūsmas. Lai to izdarītu, saskaitiet visus datumus un beigās pievienojiet marta un aprīļa sērijas numurus 3 un 4:

(27+28+29+30+31+1+2)+3+4=155. 1+5+5=11. 1+1=2.

Šonedēļ pie stūres atkal būs skaitlis 2. Tas nozīmē, ka darbs atkal kļūs par prioritāru jomu. Ir svarīgi būt aktīvam biznesā, biznesā. Ņemot vērā pašreizējo situāciju. Labāk to darīt pēc iespējas uzmanīgāk.

Lasi arī: Marss Vēzī no 25. marta līdz 19. maijam: ekspertu ieteikumi katram kā apiet problēmas

Diviem ir spēcīga enerģija, kas cilvēkā modina apņēmību un drosmi, taču tagad nevar izslēgt arī problēmu iespējamību neuzmanības dēļ. Droši vien daudzi mēģinās apvienoties komandās, lai sasniegtu kopīgus mērķus, taču tas nav apsveicami no Diviem. Jebkuras grupas aktivitātes būs nelabvēlīgas, it īpaši, ja to dēļ jūs sāksit aizmirst par saviem personīgajiem mērķiem.

Padomi nedēļai no 2023. gada 27. marta līdz 2. aprīlim

Šajā periodā ir jāatmet visas šaubas un jāsaglabā domu tīrība. Nav iespējams izrādīt egoismu, sīkumu. Ir svarīgi atrast līdzsvaru starp egoismu un pašaizliedzību.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment