Horoskops 2023. gada 20. septembrim: kāds centīsies noskaust jūsu laimi!

♌ Lauva

Diena solās būt notikumiem bagāta, tāpēc gatavojies rīkoties nemitīgi mainīgos apstākļos. Un, ja trešdien nolemjat kaut kā iebilst pret noteiktajiem noteikumiem, nedariet to viens – laiks nav labākais “solo ballītēm”.

♍ Jaunava

Atbrīvojieties no savas kūstošās enerģijas, izdomājiet, kā to virzīt mierīgā un lietderīgā virzienā. Ja tu piespiedīsi sevi veikt rutīnu, tu salūzīsi visnepiemērotākajā brīdī. Šodien ieplānotās svarīgas sarunas labāk atlikt.

♎ Svari

Šodien zvaigznes ir gatavas tev pilnvērtīgi palīdzēt komunikācijā. Lietišķas sarunas, jautājumu risināšana dažādās “valsts mājās”, draudzīgas tikšanās, mīlas randiņi – visur jums būs vislabākā!

♏ Skorpions

Šajā dienā apcerēšana par kaut ko skaistu palīdzēs radīt lielisku emocionālo noskaņojumu. Apmeklējiet muzeju, izstādi, botānisko dārzu. Vārdu sakot, ļaujiet acīm “izbaudīt” un smadzenes atpūsties.

♐ Strēlnieks

Ja jums ir problēmas ar miegu, nekavējoties rīkojieties! Centieties ievērot dienas režīmu, nepārpūlieties, konsultējieties ar speciālistu. Ņemot vērā jūsu aktivitātes līmeni, jums ir nepieciešama pienācīga atpūta, pretējā gadījumā jūs iedragāsiet savu veselību.

Lasi arī: Ieskaties tuvāk un uzzini, kas tev traucē atrast savu patieso mīlestību

Lasi arī: Optiskā ilūzija, kas palīdzēs ieskatīties savas personības slēptākajos stūros, ieskaties uzmanīgi

♑ Mežāzis

Apsveriet un pārbaudiet informāciju, it īpaši, ja tā nāk no cilvēkiem, kurus jūs labi nepazīstat. Patiesais lietu stāvoklis var ievērojami atšķirties no tā, kā viņi mēģina jums parādīt situāciju.

♒ Ūdensvīrs

Padomā, kas tev varētu sagādāt prieku – kāda jauna lieta, kāda mīļa nieciņa iegāde, izbrauciens dabā vai ballīte ar draugiem. Atrodi piemērotāko veidu, kā atgūt zaudēto harmoniju un atkal noķert pozitīvu vilni.

♓ Zivis

Ja vēlies uz kādu atstāt labu iespaidu, šodien tev tas izdosies uz 100%. Šis ir lielisks laiks, lai “oficiāli iepazīstinātu ar sevi” partnera vecākiem vai draugiem, potenciālajam darba devējam vai augstākstāvošajiem darbiniekiem. Sazinoties ar “šīs pasaules spēkiem”, vadieties pēc noteikuma, ko Volands izteica Margaritai: “Nekad neko neprasi, īpaši no tiem, kas ir stiprāki par tevi. Nekad un nekā! Viņi paši piedāvās visu, un viņi paši visu dos.

Leave a Comment