Horoskops 2023. gada 20. septembrim: kāds centīsies noskaust jūsu laimi!

♈ Auns

Šodien jūs varat apsūdzēt bezjūtībā un bezjūtībā. Jūs esat tik aizrauts ar savu pieredzi, ka esat pilnībā zaudējis spēju dzirdēt citus. Tikmēr cilvēkiem, kuri ir pieraduši, ka vienmēr esi noskaņots pozitīvi, spēj atbalstīt un iedrošināt, ļoti gribas raudāt tavā vestē. Un viņi būs ļoti pārsteigti, kad sapratīs, ka tagad jūs neesat gatavs uzklausīt citu cilvēku sūdzības.

♉ Vērsis

Trešdien tev jābūt modram, lai nepalaistu garām nevienu izdevīgu iespēju. Zvaigznes vēsta, ka notiks notikums, kas sākumā tev šķitīs nenozīmīgs, taču tieši tam tev ir jāpievērš liela uzmanība, jāanalizē un jāsaprot, kādu labumu no tā var gūt.

Lasi arī: Ieskaties tuvāk un uzzini, kas tev traucē atrast savu patieso mīlestību

Lasi arī: Optiskā ilūzija, kas palīdzēs ieskatīties savas personības slēptākajos stūros, ieskaties uzmanīgi

♊ Dvīņi

Pirms darāt kaut ko pretrunā ar vispārpieņemtiem noteikumiem, piesaistiet līdzīgi domājošu cilvēku atbalstu. Laukā nav neviena cilvēka, un, ja jūs nolemjat rīkoties vienatnē, jūs, visticamāk, cietīsit sakāvi.

♋ Vēzis

Šajā dienā gan darbā, gan personīgajā sfērā tev palīdzēs atklātība un sirsnība. Runājiet tieši par savām domām, šaubām un sūdzībām. Nevilcinieties jautāt vēlreiz, lai pilnībā noskaidrotu situāciju un novērstu jebkādus pārpratumus.

Turpinājusm nākošajā lapā….

Leave a Comment