Kā pārvarēt tieksmi pēc cukura

Rafinēts cukurs ir atzīts par veselībai kaitīgāko produktu, turklāt tas rada atkarību. Ja jūs varat viegli samazināt cukura karotes dzērienā, tad ir grūti atteikties no skaistiem un mutē lienošiem saldumiem. Jau sen zināms, ka dažādi saldumi, cepumi un kūkas bojā figūru, slikti iedarbojas uz ādu, provocē pēkšņas garastāvokļa maiņas un enerģijas zudumu.

Nepārvarama tieksme pēc saldumiem ir galvenais šķērslis miljoniem sieviešu visā pasaulē ceļā uz ideālām proporcijām.

Jūs droši vien zināt par saldumu kaitīgumu, taču ir grūti liegt sev vēl vienu šokolādes tāfelīti vai kafiju ar krējumu un sīrupu, un pateikt nē dzimšanas dienas tortes gabalam drauga dzimšanas dienā ir vienkārši necieņa (lai gan tas jau ir piektais šonedēļ!)

Izvairīšanās no saldumiem

Tipiska kļūda ikvienam, kurš sāk uzraudzīt savu svaru un diētu, ir pārāk stingri uztura ierobežojumi. Tādējādi, cenšoties atteikties no pārmērīgas saldumu lietošanas, cilvēks nereti nonāk galējībās un pilnībā atsakās no cukura un vienkāršiem ogļhidrātiem. Tomēr tā nav taisnība. Turklāt veselīgam uzturam jābūt sabalansētam.

 

Ja jūs esat kaislīgs saldummīlis, tad ir stulbi pēkšņi atņemt sev baudu un spīdzināt savu ķermeni. Viņš var jūs pilnībā pārprast un novest jūs pastāvīga stresa stāvoklī, kas negatīvi ietekmēs jūsu vispārējo veselību. Tāpēc viss ir jādara soli pa solim un gudri. Veselīga uztura speciāliste Anne Ričija ir izstrādājusi 4 pakāpju sistēmu, kas var palīdzēt atbrīvot diētu no cukura.

Lasi arī: Kas es biju iepriekšējā dzīvē TESTS: izvēlies attēlu un noskaidro

Lasi arī: No rīta guļot gultā, izstiepiet šo muskuli, sajutīsiet, kā tevī atgriežas jaunība un skaistums

Mēneša plāna sastādīšana

Jebkura produkta atteikšanās jāveic vienmērīgi, lai samazinātu ķermeņa stresu. Tūlītēja atteikšanās no atkarības ir ļoti neapdomīga stratēģija. Šajā posmā jums ir jātic, ka jums izdosies un paredzētajā laika posmā dosit visu iespējamo.

Piemēram, mēneša laikā vēlaties samazināt vai pilnībā atteikties no cukura saturošiem pārtikas produktiem, tāpēc jums ir jāpieskaņojas šim laikam un jāpārņem kontrole pār sevi. Padomājiet par katru dienu un to, ko jūs beigās iegūsit: labu ādu, stabilu garastāvokli, svara zudumu…

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment