Horoskops 2023. gada 21. aprīlim

Lauva

Tevi sagaida paziņa, kas sākumā šķitīs daudzsološa. Bet neatmet visu, lai atbrīvotu laiku saziņai ar šo cilvēku. Drīz jūs redzēsiet, ka viņu neinteresē jūs, bet gan labums, ko viņš var iegūt ar jūsu palīdzību. Tāpēc necel ilūzijas un pārāk neuzticies jaunai paziņai.

Jaunava

Neatsakieties, ja jums tiek piedāvāta palīdzība. Tas ir tieši tas gadījums, kad saprātīgāk un vieglāk ir atrisināt savas problēmas ar svešām rokām. Personai, kas brīvprātīgi pieteicās jums palīdzēt, absolūti nav grūti, un jūs varat ietaupīt daudz laika, pūļu un nervu.

Svari

Šodien veiksme pavada tos, kuri nolemj doties iepirkties. Iepirkšanās jūs nepavisam nenogurdinās, un jūs bez grūtībām atradīsit īstās preces par konkurētspējīgām cenām. Vienkārši neaizraujieties un netērējiet vairāk, nekā plānojāt, pretējā gadījumā vēlāk būs jātaupa burtiski uz visu.

Skorpions

Pievērsiet uzmanību savai otrajai pusei. Un vientuļiem Skorpioniem zvaigznes iesaka pavadīt vakaru prom no mājām. Dodieties ciemos, uz kino vai uz izstādi, jūs gaida romantiska iepazīšanās. Bet nesteidzieties uzreiz baseinā ar galvu, apskatiet cilvēku tuvāk, lai izvairītos no rūgtām vilšanās.

Strēlnieks

Neesiet pārāk uzticīgs un nerunājiet pārāk daudz. Svešiniekiem nav jāzina par jūsu plāniem un personīgās dzīves detaļām. Un, ja esat pārāk atklāts pret viņiem, labākajā gadījumā jūs radīsit iespaidu par cilvēku, kurš nezina, kā turēt muti, un sliktākajā gadījumā jūs dosiet iespēju pret jums izmantot privātu informāciju.

Lasi arī: Merkurs uzsāk retro fāzi no 21. aprīļa līdz 14. maijam: brīdinājumi saskaņā ar jūsu dzimšanas datumu

Mežāzis

Šodien esat pārāk pašapmierināts un nepraktisks, kas var atspēlēties. Esiet piesardzīgs, dodot solījumus, un nemieriniet cilvēkus, ja neesat pārliecināts, ka varat palīdzēt. Un arī izvairieties no lieliem izdevumiem un nepērciet preces uz kredīta.

Ūdensvīrs

Velti laiku, lai sazinātos ar skaisto – apmeklē mākslas galeriju, mākslas izstādi, noskaties jaunu teātra iestudējumu. Tas palīdzēs atjaunot iekšējo līdzsvaru un sasniegt pilnīgu garīgo harmoniju.

Zivis

Esiet saprotošs, ja vecākā paaudze nolemj jūs mazliet pamācīt. Šie cilvēki patiesi novēl jums labu, un jūs nedrīkstat aizvainot par viņu vārdiem. Iespējams, ka no nodzīvoto gadu augstuma viņi situāciju novērtē pareizāk nekā jūs, un var sniegt praktiskus padomus.

Leave a Comment