Merkurs uzsāk retro fāzi no 21. aprīļa līdz 14. maijam: brīdinājumi saskaņā ar jūsu dzimšanas datumu

No 21. aprīļa līdz 14. maijam Merkurs virzīsies pretējā virzienā. Šis ir ļoti bīstams laiks, īpaši naudas un darba, kā arī komunikācijas jomā. Eksperti pastāstīja, kā dažādu zīmju cilvēki var izturēt problēmas, ko planēta mums sagādās.

Problēma ir tā, ka aptumsuma koridors sākas arī 20. datumā , kas arī var radīt zināmas nepatikšanas. Divi notikumi pārklāsies viens ar otru un radīs lielas problēmas visās dzīves jomās. Tomēr eksperti atzīmē, ka šīs problēmas var apiet vai labot. No 21. aprīļa līdz 14. maijam mūs sagaida grūtības komunikācijā, finanšu lietās un darbā. Cilvēkiem kļūs grūtāk vienam otru saprast, kas mūs nostādīs ne tajā labākajā situācijā. Lūk, kas jums jādara, lai izlīdzinātu problēmas.

Auns

Viss, kas Aunam jādara, ir tikai savaldīties un ne ar ko velti neriskēt. Ja šīs zīmes cilvēki turpinās dzīvot kā ierasts, Merkurs viņus ātri “sodīs” par viņu nekaunību. Viens no universālajiem padomiem retro Merkura periodam ir saistīts ar palielinātu izmaksu ietaupījumu. Šīs Uguns zīmes pārstāvjiem nevajadzētu pārsniegt budžetu, jo tas var izvērsties par jaunu problēmu uzplūdu. Aunam tagad var steidzami būt nepieciešama nauda kaut kam svarīgam.

Vērsis

Vērsim nav jātērē nauda velti, kā arī jāmeklē jauni ienaidnieki un ļaundari. Grūtības sazināties ar apkārtējiem parādīsies no pirmās Merkura retro fāzes dienas 21. datumā, tāpēc būs svarīgi pēc iespējas agrāk ievērot atturību. Ja kāds slikti runā par Vērsi vai saviem mīļajiem, labāk neiesaistieties, bet mēģiniet mierīgi atrisināt konfliktu. Viņiem šobrīd nav vajadzīgi jauni ienaidnieki.

Lasi arī: Gredzenveida pilnīgs Saules aptumsums 2023. gada 20. aprīlī: kādas būs šīs dienas briesmas

Dvīņi

Dvīņiem pirmajās Merkura retrogrāda dienās būs visnepatīkamākās situācijas un ne tās labākās pārmaiņas dzīvē. Ja līdz aprīļa beigām kļūst acīmredzams, ka problēmas nepazūd, tad Dvīņi kaut ko dara nepareizi. Eksperti iesaka būt vērīgam, labsirdīgam, kā arī atcelt glaimi un liekulību. Tāpat no 21. aprīļa līdz 14. maijam lielas naudas summas labāk nenēsāt līdzi.

Vēzis

Vēžiem apdomība, reizināta ar uzņēmību, dos izcilus rezultātus darbā un biznesā. Vissvarīgākais ir izvairīties no krāpšanās un neuzvelt atbildību par savām neveiksmēm nevienam. Tātad vēži ne tikai neitralizēs Merkura negatīvo, bet arī varēs izmantot šīs dažas planētas vājuma nedēļas savā labā. Kļūt par autsaideru aprīļa beigās un maija pirmajā pusē ir ļoti viegli, tāpēc labāk nepieļaut kaitinošas bērnības kļūdas.

Turpinājums nākošajā lapā….

COMMENTS

Leave a Comment