Horoskops 2023. gada 21. jūlijam: daudziem jābūt gataviem uz pārmaiņām!

Lauva

Jūsu vēlme dominēt un komandēt var izraisīt nopietnus konfliktus ģimenē. Mēreni “dzīvnieku karaļa” ambīcijas, atzīstiet tuvinieku tiesības piedalīties lēmumu pieņemšanā, neignorējiet viņu viedokli un intereses. Un vēl labāk – paejiet malā, jautājums, kas ir “dienas kārtībā”, nav tik svarīgs, lai ar putām mutē aizstāvētu savu viedokli.

Jaunava

Šodien zvaigznes brīdina no negatīviem citu cilvēku darbības novērtējumiem, īpaši, ja runa ir par kolēģiem un vadību. Neuzmanīga paziņojuma rezultāts var būt nopietns konflikts, kas kavēs jūsu tālāko virzību un, iespējams, piespiedīs mainīt darbu.

Svari

Piektdien tavs pašvērtējums vairs nebūs adekvāts, sasniedzot nepamatoti augstu atzīmi. Jums būs tendence izrādīt augstprātību attiecībās ar citiem, un jūs viegli varat kādu aizvainot ar neuzmanīgu vārdu. Mēģini savest sevi kopā un laicīgi “saķert” aiz mēles, un vēl labāk – pavadi šodienu vienatnē.

Skorpions

Pasmaidi, un pasaule tev uzsmaidīs. Šodien komunikācijā ar kolēģiem, amatpersonām, partneriem un klientiem tev palīdzēs laba griba. Un vakaru labāk pavadīt kopā ar ģimeni, runājot par kaut ko patīkamu. Piemēram, varat apspriest savu gaidāmo atvaļinājumu vai nākamās nedēļas nogales plānus.

Strēlnieks

Uzņemieties jaunus projektus, droši sāciet īstenot idejas un idejas. Un arī diena piemērota darba vai papildus ienākumu avota atrašanai, apmācību uzsākšanai, eksāmenu kārtošanai un disertāciju aizstāvēšanai.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 24. līdz 30. jūlijam: daudzus sagaida mainīga situācija un ne tā labākā!

Lasi arī: Venēra retrogrādā no 2023. gada 23. jūlija līdz 3. septembrim: negatīvas sekas zvaigžņu zīmju pārstāvjiem

Mežāzis

Tavā ceļā var būt daudz šķēršļu, taču zvaigznes iesaka nepadoties un rīkoties, kā plānots. Šodien būsi ļoti noguris, tāpēc vakaram nevajadzētu plānot nekādus darījumus – vienkārši nebūs spēka tos pabeigt.

Ūdensvīrs

Neignorējiet likteņa zīmes – ja kaut kas patiešām traucē īstenot iecerēto, doties ceļojumā vai noslēgt darījumu, tad tā arī ir. Necenties par katru cenu īstenot iecerēto, iespējams, sūtot tev šķēršļus, Visums cenšas tevi izglābt no nepatikšanām.

Zivis

Laba diena sarunām un komandējumiem. Šodien tavs šarms un spēja atrast kopīgu valodu palīdzēs panākt nepieciešamās vienošanās un sasniegt maksimālus rezultātus.

Leave a Comment