Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 24. līdz 30. jūlijam: daudzus sagaida mainīga situācija un ne tā labākā!

Sākas jūlija pēdējā nedēļa. Mēs gaidām otro vasaras mēnesi, bet tas ir jādara pareizi. Zvaigžņu ekspertti pastāstīja, kāds šajā laikā būs nakts gaismekļu noskaņojums.

Kopš pagājušās svētdienas Venēra iet retrogrādā. Tas var ļoti spēcīgi ietekmēt mūsu enerģiju un garastāvokli. Tas nozīmē, ka ir pienācis laiks pāriet uz pareizu uzturu, pievienojot uzturā pārtikas produktus, kas uzlabo garastāvokli un mazina depresiju. Būs arī pozitīvi notikumi – piemēram, Merkura pāreja uz Jaunavu, kas iezīmēs jauna labvēlīga perioda sākumu biznesa un finanšu jomā. Merkurs palīdzēs arī tev un man mācībās, zināšanu apguvē, saasinās intuīciju un palīdzēs ātri atrast kopīgu valodu vienam ar otru.

Auns

Aunam šonedēļ var sākties gaiši melna svītra kādā no dzīves jomām, bet kurā, to iepriekš pateikt ir ļoti grūti. Vienīgais, ko zvaigžņu eksperti var droši teikt, ir tas, ka, ja nebūtu melnu svītru, mēs nenovērtētu baltās. Aunam ir jāpieņem fakts, ka daudzas lietas var nenotikt gluži tā, kā viņi vēlētos. Jā, tas nav patīkami, bet ja jau iepriekš sagatavojies šādai notikumu gaitai. Jūs varat palikt virs ūdens.

Vērsis

Vērsis tagad nekādā gadījumā nedrīkst veltīgi izkliedēt savus resursus. Venēra atrodas apgrieztā kustībā, tāpēc šāda pieeja būs ārkārtīgi neefektīva un vismaz nerentabla. Jums jādara tikai vissvarīgākais. No pārējā vislabāk izvairīties. Jums ir jāpaliek tuvu tiem cilvēkiem, kuri palīdz izbaudīt mazus priekus. Vērsim tas ir ļoti svarīgi, jo prieks šonedēļ neparādīsies spontāni.

Lasi arī: Mehdi Ebrahimi Vafa padalījās ar prognozi visām zvaigžņu zīmēm, jūlija beigas solās būt karstas

Lasi arī: Sieviešu zvaigžņu zīmju pārstāves, pēc kurām vīrieši pēc šķiršanās “slāpst”.

Dvīņi

Dvīņiem ir vislabākais un labākais laiks darbam, īpaši intelektuālajam un radošajam darbam. Arvien bīstamāks kļūs fizisks pārmērīgs darbs. Dvīņiem īpaši veiksies mīlas sfērā un ģimenes lietās. Tas ir pateicoties spēcīgajam Merkūram, kas ļauj izjust patiesu baudu no vienkāršas cilvēku komunikācijas. Jums jāiemācās dalīties savās domās un emocijās. Dvīņus gaida patīkamas romantiskas tikšanās un flirts.

Vēzis

Zvaigžņu eksperti Vēzim stingri iesaka darba ziņā neaiziet pārāk tālu. Ir jāiemācās atpūsties un relaksēties, un darīt to tā, lai nebūtu jātērē daudz naudas. Vēžiem ir jākoncentrējas uz to, ko dvēsele vēlas, nevis uz to, ko kāds pieprasa no malas. Laika posmā no 24. līdz 30. jūlijam jāuzņemas jaunas lietas, kā arī jāmeklē jauni vaļasprieki un vaļasprieki. Arī zvaigžņu eksperti Vēžiem iesaka iemācīties piedot apvainojumus. Ir svarīgi ļaut vecajām brūcēm dziedēt un atbrīvoties no pagātnes nastas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment