Venēra retrogrādā no 2023. gada 23. jūlija līdz 3. septembrim: negatīvas sekas zvaigžņu zīmju pārstāvjiem

Venēra ir planēta, kas kontrolē spēcīgas enerģijas plūsmas, kas ir atbildīgas par mūsu fizisko spēku, garastāvokli un mīlestības sfēru. No 23. jūlija līdz 3. septembrim šī planēta virzīsies pretējā virzienā. Zvaigžņu eksperti ir pastāstījuši, ar ko tas mūs sagādā.

Centieties stiprināt savu biolauku, lai Venēras ietekme jums būtu pēc iespējas nekaitīgāka. To var izdarīt, izmantojot padomus, kas atspoguļoti mūsu citā rakstā.

Auns

Auns Venēras retrogrādā ietekmē var kļūt mantkārīgāks. Tas attiecas ne tikai uz naudu, bet arī par personīgo laiku, kuru viņiem, visticamāk, būs žēl tērēt citiem cilvēkiem. Zvaigžņu eksperti mudina jūs būt pēc iespējas atsaucīgākam, jo ​​daudziem cilvēkiem šobrīd būs nepieciešams atbalsts. Palīdzības lūgumi daudziem mīļajiem izrādīsies nepieciešams pasākums, nevis mēģinājums novelt atbildību uz Aunu.

Vērsis

Vērsim gaidāms straujš enerģijas un spēka kritums un jau no 23. jūlija – no pirmās retro-Venēras dienas. Enerģijas rezerves ātri kļūs par maz, kas novedīs Vēršus līdz apātijai un sajūtai, ka viņi nekādi nevar ietekmēt apkārtējo pasauli. Protams, tā nav taisnība. Tikai jūlija beigās un augustā tas būs gandrīz neredzams. Fiziskais spēks daudziem Zīmes pārstāvjiem būs uz nulles. Tāpēc zvaigžņu eksperti viņiem iesaka nepārslogot sevi ar fizisku darbu.

Lasi arī: Ar šiem 3 Zvaigžņu zīmes partāvjiem laulības dzīve ir ļoti smaga

Lasi arī: Kas liedz sievietēm saskaņā ar savu Zvaigžņu zīmi atrast ideālu vīrieti un kā to labot

Dvīņi

Vēlme darīt ko jaunu, interesantu un nozīmīgu Dvīņos, visticamāk, izzudīs, bet ne pilnībā. Viņiem jāturpina tiekties pēc kaut kā, bet ne steigties. Jūlija beigās un augustā šīs Zīmes cilvēkiem enerģija jāizmanto ļoti uzmanīgi. Strīdos un sarežģītās dzīves situācijās ir svarīgi izmantot diplomātiju, nevis agresiju un pārliecību. Venēra necietīs strīdus un pāridarījumus.

Vēzis

Vājās Venēras dēļ Vēži iegūs vairāk nekā daudzas citas Zvaigžņu zīmes. Viņi var sajust spēcīgāko spēku aizplūšanu, un jau pirmajā retro-Venēras dienā. Šiem cilvēkiem gan mīlestība, gan veselība panīks. Lai uzturētu normālas attiecības ar mīļajiem un dvēseles radiniekiem, zvaigžņu eksperti iesaka iemācīties klausīties. Darba dienās iespējams pēkšņs spēka un enerģijas zudums. Vēžiem nepieciešams vairāk atpūsties un mazāk pārbaudīt savus spēkus.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment