Horoskops 2023. gada 23. martam

Lauva

Šajā dienā var rasties spriedze attiecībās ar kolēģiem – iespējams, ka tiksi apsūdzēts augstprātībā un pārmērīgā karjerismā. Centieties nesaasināt situāciju un aiciniet palīgā humora izjūtu. Šajā gadījumā labāk ir asprātīgi pajokot, nevis polemikā un kaut ko pierādīt.

Jaunava

Šajā dienā par sevi atgādinās kāda problēma, kuras risināšanu visu laiku esi atlikusi. Jūs vairs nevarat vilkt, dariet to, kas jums bija jādara jau sen. Pretējā gadījumā turpmāk neatrisinātais jautājums “nostāsies uz malas” vēl nepiemērotākā brīdī.

Svari

Ceturtdien zvaigznēm tiek ieteikts nepaiet garām, ja tās aizskar kāda tiesības. Palīdzi cilvēkam aizstāvēt viņa intereses, un viņa personā iegūsi uzticamu un pateicīgu sabiedroto. Un tuvākajā nākotnē viņš jums palīdzēs, kad jums tas būs nepieciešams.

Skorpions

Centieties mazāk runāt par savām lietām un plāniem nejaušiem cilvēkiem, jo ​​lētticība var jūs apmānīt. Un arī uzmanieties no zagļiem un Krā***kiem, nepiekrītiet apšaubāmiem piedāvājumiem.

Strēlnieks

Mēģiniet šodien neiejaukties citu cilvēku darīšanās. Pat ja jums šķiet, ka jūs nevarat iztikt bez jums un tikai jūs varat palīdzēt, palieciet malā! Ja kaut kas noiet greizi, saskaņā ar “labo” tradīciju par vainīgo tiks iecelts tas, kurš izrādījis vislielāko degsmi. Un visticamāk tas būsi tu.

Mežāzis

Nepalaidiet garām zvanus, pat ja abonents nav zināms, regulāri pārbaudiet savu e-pastu un ziņas tūlītējajos kurjeros. Šodien var saņemt svarīgu un steidzamu informāciju, turiet roku uz pulsa!

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmes, kuras satiks savu mīlestību līdz 2023. gada beigām

Ūdensvīrs

Ja partneris, mājsaimniecība vai radinieki pauž neapmierinātību, nesteidzieties “atvairīt uzbrukumu”, uzklausiet mīļoto. Pēdējā laikā jūs patiešām nepievēršat īpašu uzmanību ģimenei un attiecībām, ir pienācis laiks situāciju labot. Ja jūs ignorēsit pretenzijas, tuvākajā nākotnē tas pārvērtīsies par sarežģītu, ilgstošu konfliktu.

Zivis

Pat ja sirdī esat nekaitīgs akvārija gupijs, šodien jums vienkārši jākļūst par zobainu līdaku vai pat indīgu pūtzivi. Šajā dienā jūs varat saskarties ar sarkastiskiem vai agresīviem uzbrukumiem pret jums no kāda apkārtējā puses. Vajag adekvāti atbildēt un saīsināt rūgu valodu, citādi drīz šis cilvēks pilnībā pārkāps visas atļautā robežas!

Leave a Comment