Horoskops 2023. gada 24. martam

Auns

Šajā dienā jums ir jābūt uzmanīgākam, braucot. Zvaigznes runā par lielu ārkārtas situāciju un savainojumu risku, kas var jūs uz ilgu laiku atstāt no darbības. Labāk šajā dienā atstāt automašīnu stāvvietā un, ja bez tās neiztikt, neesiet pārgalvīgi un atcerieties “3D” noteikumu.

Vērsis

Šodien iespējama spriedze attiecībās ar otro pusīti. Pārpratumi, aizdomas, greizsirdības uzliesmojumi… Mēģiniet tagad visu noskaidrot, neuzkrājiet sevī negatīvismu un runājiet ar partneri no sirds uz sirdi.

Lasi arī: Venēra Vērsī no 2023. gada 16. marta līdz 10. aprīlim: padoms kā būt aktīvākiem un pievilcīgākiem visiem Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem

Dvīņi

Lieliska diena pašattīstībai un garīgām praksēm. Lasiet attiecīgo literatūru, skatieties tematiskos video, izprotiet un analizējiet. Tas palīdzēs ne tikai novērst domas no šodienas problēmām, bet arī, iespējams, atrast īsāko ceļu uz to risināšanu.

Vēzis

Šodien esi uzmanīgāks ikdienas lietām. Atvērts jaucējkrāns, neapgriezts gludeklis vai uz plīts atstāta tējkanna var radīt ļoti daudz problēmu. Un arī esi uzmanīgs uz kāpnēm, skaties zem kājām, un nepalido mākoņos!

Leave a Comment