Horoskops 2023. gada 23. martam

Auns

Šodien par sevi var atgādināt kāds sen neredzēts draugs vai attāls radinieks. Centies atrast laiku saziņai, tas ne tikai sagādās prieku, bet arī ļoti noderēs. Iespējams, ka kāds cilvēks tev pastāstīs ko ļoti svarīgu vai sniegs vērtīgu padomu.

Vērsis

Laba diena saziņai ar priekšniekiem. Ja jau sen esi vēlējies savam priekšniekam piedāvāt jaunu projektu vai aktualizēt jautājumu par algas palielināšanu – rīkojies! Šodien zvaigznes ir tavā pusē un tu spēsi atrast pārliecinošus argumentus.

Lasi arī: Kā likt vīrietim iemīlēties sevī pirmajā randiņā: 7 maģiski un psiholoģiski padomi

Dvīņi

Šis ir lielisks laiks, lai paceltu attiecības ar partneri jaunā līmenī. Ja satiekaties jau ilgu laiku, padomājiet par kopdzīvi, jūs jau dzīvojat zem viena jumta – nekavējieties ar došanos uz dzimtsarakstu nodaļu. Un ģimenes Dvīņiem vajadzētu padomāt, kā dažādot iedibināto dzīvi. Varbūt otrais medusmēnesis?

Vēzis

Laba diena tērzēšanai ar vecāko paaudzi. Pēdējā laikā jūs esat pārāk aizņemts ar savām problēmām, kuras arī jūs ļoti pārspīlējat. Vecāku vai citu vecāku radinieku gudrie padomi nekaitēs un palīdzēs paskatīties uz situāciju no cita leņķa.

Leave a Comment