Horoskops 2023. gada 23. septembrim: sakārto savu vidi, tas atmaksāsies!

♌ Lauva

Sekojiet līdzi notikumiem, “nepametiet” no dzīves un turiet roku uz pulsa. Šodien ieradīsies svarīga informācija un apstākļi veidosies tā, ka nekavējoties būs jāpieņem lēmumi un jārīkojas.

♍ Jaunava

Ir pienācis laiks sakārtot attiecības ar kādu no sava iekšējā loka, noskaidrot visus pārpratumus un atzīmēt visus i. Ja turpināsiet uzkrāt neapmierinātību, nevar izvairīties no konflikta.

♎ Svari

Šodien ir vērts pieņemt nogaidošu attieksmi un lietas nesasteigt. Ja skrienat “lokomotīvei pa priekšu”, jūs neko nesasniegsit. Risks nokavēt šajā dienā ir nulle, bet kļūdīties nevajadzīgā steigā ir neticami augsts.

♏ Skorpions

Diena labvēlīga randiņiem. Varēsi satikt domubiedrus, nodibināt noderīgus biznesa sakarus un vienkārši izbaudīt komunikāciju. Un vientuļie zīmes pārstāvji šodien var satikt savu mīlestību.

♐ Strēlnieks

Diena piemērota radošu ideju īstenošanai un inovatīvai pieejai uzņēmējdarbībā. Radošā enerģija rit pilnā sparā, un jūsu neatlaidība un optimisms palīdzēs visos jūsu centienos. Turklāt varēsi piesaistīt domubiedrus, kuri arī “uzliesmos” ar tavām idejām.

Lasi arī: Gaisa stihijas zvaigžņu zīmes pārstāvjiem 2023.gada oktobris atnesīs nepārtrauktu satraukumu kādā no dzīves sfērām!

Lasi arī: Ūdens stihijas zvaigžņu zīmju pārstāvjiem pienācis laiks 2023.gada oktobrī sakārtot visa veida attiecības!

♑ Mežāzis

Esiet uzmanīgs pret tiem, par kuru rīcību jūs tā vai citādi esat atbildīgs – pret padotajiem, bērniem (sevišķi, ja viņi jau iegājuši “brīnišķīgajā” pusaudža vecumā). Ja kāds no šiem cilvēkiem kļūdīsies, tas jums izmaksās dārgi.

♒ Ūdensvīrs

Šodien vārds ir jūsu galvenais un spēcīgākais ierocis. Pārliecini, vienojies, noliec viņa vietā pārdrošīgu paziņu… Tava daiļrunība un diplomātija palīdzēs to izdarīt viegli un bez lieka stresa.

♓ Zivis

Sestdien varēsi patiesi izbaudīt dzīvi, ja nejauksies ar sevi. Izbaudi pat visvienkāršākās lietas, sīkus pozitīvus notikumus un galu galā to, ka esi apveltīts ar spēju to visu redzēt, dzirdēt, just! Esiet pateicīgs liktenim par visu, kas jums ir, un nākotnē tas jūs neaplaidīs ar savu žēlastību. Un, ja jūs nolemjat sūdzēties un mīdīt, jūs no savas pieredzes uzzināsit, ka var būt arī sliktāk.

Leave a Comment