Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2023. gada 25. septembra līdz 1. oktobrim: Dvīņus pievils iluzors miers, bet Skorpioni sastapsies ar jauniem ienaidniekiem!

Pirmais rudens mēnesis tuvojas beigām. Šonedēļ septembris beidzas un oktobris sāk savas likumīgās tiesības. Zvaigžņu eksperti pastāstīja, kāda būs planētu enerģija šajās septiņās dienās un kā tā ietekmēs mūsu dzīvi.

Kopumā viss būs ļoti stabils un labvēlīgs. Tas nozīmē, ka nedēļa paies mierīgi, bez starpgadījumiem, bez problēmām vai daudz negatīvisma. Protams, nevajadzētu ignorēt cilvēcisko faktoru. Kādam nāksies saskarties ar nepatīkamiem cilvēkiem un viņu provocētajiem notikumiem. Ja jūs pēkšņi pārsteidz negatīvas jūtas, izlasiet mūsu rakstu par to, kā tās atbrīvoties.

Auns

Aunam šonedēļ īpaša uzmanība jāpievērš mīlestības sfērai, it īpaši, ja tā attiecas uz tālām attiecībām. Ir jāizrāda rūpes un uzmanība savai otrajai pusītei, turklāt jādara tas pēc iespējas neuzkrītošāk. Darbā un biznesā pie apvāršņa var rasties jaunas grūtības, taču tuvākajā nākotnē tās izgaisīs un nesīs daudz laba – peļņu, noderīgu pieredzi.

Vērsis

Vērsis šonedēļ var izjust kādu radošu stagnāciju. Nebūs ideju, progresa biznesā un lietās, taču, rūpīgāk izpētot, šī kavēšanās un zināma izmisuma var kļūt par jaunu motivāciju nākotnē. Tas būs stimuls, lai sāktu mācīties kaut ko jaunu. Mīlestībā Vērsim labāk neriskēt un nesākt attiecības ar tiem, par kuriem nav simtprocentīgi pārliecināti.

Lasi arī: 10 sapņi, kurus nedrīkst ignorēt: tie brīdina par liktenīgām pārmaiņām

Lasi arī: Kurš sporta veids tev ir piemērots saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi?

Dvīņi

Dvīņus var pievilt iluzora rāmuma sajūta. Viņiem šķitīs, ka viss šajā pasaulē virzās viņiem ērtā virzienā, taču tas tā nav. Tagad faktus ir grūti atšķirt, bet tas nenozīmē, ka jūs nevarat uzticēties tam, ko redzat. Ir svarīgi meklēt palīdzību nevis no sirds, bet no loģikas un saprāta. Tas ir labākais veids, kā noturēties virs ūdens un izkļūt uzvaras no sarežģītām situācijām.

Vēzis

Vēžiem ļoti svarīgi atcerēties vienu niansi – šonedēļ pār pasauli valda dualitāte. Tas būs pamanāms burtiski it visā – cilvēki būs vai nu laipni, vai nepieņemami ļauni un aprēķini. Darbs vai nu sakrāsies, vai atkāpsies, izraisot dīkstāvi. Visā šajā bakhanālijā mierīgi varēs palikt tikai paši Vēži. Pārsteidzošā kārtā viņu pacietība un gribasspēks nostiprināsies.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment