Gaisa stihijas zvaigžņu zīmes pārstāvjiem 2023.gada oktobris atnesīs nepārtrauktu satraukumu kādā no dzīves sfērām!

Gaisa stihijas zvaigžņu zīmēm 2023.gada oktobris atnesīs nepārtrauktu satraukumu kādā no dzīves sfērām!

Dvīņi

Otrais rudens mēnesis ir ideāls, lai sakārtotu lietas visās dzīves jomās. Un 2023. gada oktobra prognozes iesaka Dvīņiem šo laiku veltīt vecu uzdevumu veikšanai, “i” atzīmēšanai attiecībās ar citiem un mājas “izpostīšanai”. Pārmaiņām un inovācijām nav vislabvēlīgākais brīdis, vispirms ir jānomaksā iepriekšējie “parādi”.

Labvēlīgās dienas oktobrī: 3., 4., 9., 17., 22., 31.

Nelabvēlīgās dienas oktobrī: 1., 2., 8., 11., 23., 29.

Kas sagaida Dvīņus 2023. gada oktobrī

Oktobrī Dvīņiem nāksies satraukties, un iemesls tam būs ne tikai apkārtējie, bet arī tavs iekšējais noskaņojums. No vienas puses, tev nemitīgi lūgs palīdzību, lūgs padomu vai vienkārši novērsīs uzmanību ar tukšu pļāpāšanu. No otras puses, jūsu aktivitāte neļaus jums sēdēt uz vietas, liekot jums vienlaikus risināt daudzus jautājumus. Nāksies pielikt daudz pūļu, lai nepakļautos mēneša “veltīgajai” tendencei un steigā nepieļautu kļūdas. Tagad veikti nepareizi aprēķini var radīt ilgstošas, nepatīkamas sekas, tāpēc esiet uzmanīgi.

Oktobra pirmā puse līdzās augstajai nodarbinātībai iezīmēsies arī ar nestabilitāti personīgajā jomā. Var likt par sevi manīt iepriekšējās pretenzijas, pret jums tiks izvirzītas pretenzijas, taču jūs pats nepaliksit parādā – jūsu prasības pret citiem brīžiem būs pārāk augstas. Un ir arī iespējams, ka jūs nonāksit pašā ģimenes “izkārienu” epicentrā.

Oktobra otrā puse būs daudz mierīgāka. Personīgajā dzīvē viss pamazām uzlabosies, bet tajā pašā laikā biznesā būs stagnācija. Starp citu, oktobris nav īpaši labs profesionālajiem sasniegumiem, darba maiņai, jaunu projektu uzsākšanai, tāpēc nevajag censties uzspiest lietas – svarīgus lēmumus un globālo plānu īstenošanu atlikt vismaz uz novembri.

Mīlestība

Oktobrī Dvīņi saskarsies ar nepieciešamību izdarīt izvēli – izvairīšanās no galīgā lēmuma pieņemšanas vairs nedarbosies. Partneris var uzdot kādu jautājumu zīmes tukšas zīmes ģimenes pārstāvjiem. Piemēram, par pārcelšanos, nepieciešamību domāt par ģimenes papildināšanu, par nākotnes dzīves plāniem. Un tie, kas ir attiecībās, var saņemt piedāvājumu legalizēt savienību vai mēģināt dzīvot zem viena jumta, un atbilde būs jāsniedz, it īpaši bez kavēšanās.

Lasi arī: Dārza darbu kalendārs 18.09.-28.09. 2023: visu vāc un nes siltumā

Lasi arī: Monētu zīlēšana: uzzini, kāpēc nauda neplūst pie tevis

Arī vientuļajiem Dvīņiem beidzot jāizšķiras – oktobrī, iespējams, uz vietu blakus tev parādīsies uzreiz vairāki kandidāti. Ir grūti pieņemt lēmumu, un jūs burtiski steidzaties no vienas iespējas uz otru, nezinot, kam dot priekšroku? Uzticieties savai sirdij, tā jūs nepievils!

Nauda un karjera

Profesionālo interešu jomā Dvīņiem jādomā par iepriekšējo partnerattiecību stiprināšanu, taču jāuzmanās no jaunām. Mēnesis nav īpaši veiksmīgs biznesa paplašināšanai un jaunu projektu uzsākšanai, vairāk piemērots, lai nostiprinātos jau ieņemtos amatos.

Tiem, kas vēlētos mainīt darbu, to nevajadzētu darīt oktobrī. No pirmā acu uzmetiena pievilcīga vakance, ļoti iespējams, var izrādīties manekena. Lai cik skaisti intervijā tiktu aprakstīts jauns amats, nesteidzieties šķirties no iepriekšējā darba un slēgt jaunu darba līgumu – dodiet sev laiku pārdomām un informācijas apkopošanai, pretējā gadījumā ļoti ātri nožēlosiet šo pārsteidzīgo lēmumu.

Naudas situācija oktobrī ir nestabila. No vienas puses, iespējamas negaidītas naudas saņemšanas, taču ne mazāk ticami lieli neplānoti izdevumi. Un laika posmā no 18. līdz 27. oktobrim jābūt īpaši uzmanīgiem, parakstot jebkādus finanšu dokumentus – pastāv liels risks kļūt par kāda negodīguma upuri. Veltiet laiku, lai izpētītu dokumentus, jo īpaši to, kas ir rakstīts mazā drukā; šajās sadaļās parasti tiek “apglabāts suns”.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment