Horoskops 2023. gada 25. jūlijam: dažiem šī diena būs liktenīga, ali pavirzītos uz augšu pa karjeras kāpnēm!

Lauva

Šodien zvaigznēm ieteicams izvairīties no aktivitātēm, kas saistītas ar smagu fizisko piepūli un ekstrēmām izklaidēm. Šajā periodā palielinās traumu risks, kas var pastāvīgi ierobežot jūsu aktivitāti.

Jaunava

Šodien tev ir jāsazinās ar kādu ietekmīgu cilvēku, un tavs uzdevums ir atstāt labu iespaidu. Neizsauc sarunu biedram labvēlību, bet neļauj arī iepazīt! Demonstrējiet pašapziņu, bet tajā pašā laikā esiet ārkārtīgi korekti un runājiet tikai pēc būtības, nepļāpājiet nemitīgi.

Svari

Augošā Mēness enerģijas modinās neparastu autoritārismu, vēlmi vadīt un iejaukties burtiski visā. Nebrīnieties, ja citi sāks aktīvi pretoties – viņi noteikti negaida no jums šādu “tirāniju”.

Skorpions

Lielisks brīdis, lai iepriecinātu sevi ar patīkamu pirkumu. Pat ja tas ir kaut kas mazs, piemēram, jauns maks vai viedtālruņa maciņš, tas jūs uzmundrinās. Un vakarā labāk doties ciemos vai uzaicināt draugus uz kopā būšanu.

Strēlnieks

Vēlme palīdzēt draugam vai radiniekam viņa finansiālo problēmu risināšanā var novest pie tā, ka jums būs līdzīgas grūtības. Padomājiet simts reizes un aprēķiniet visu pirms kreditēšanas, pretējā gadījumā drīz būs ļoti cieši “jāsavilkt jostas”!

Lasi arī: Kā pašam izveidot bagātības un labklājības mandalu: vienkārša instrukcija

Lasi arī: 4 pazīmes, ka tavā dzīvē ir parādījies cilvēks, ko ar tevi saista karma

Mežāzis

Otrdien esi gatavs darīt kaut ko tādu, kas tevi nemaz neinteresē. Apstākļi liks jums uzņemties lietu, no kuras jums ir bijis grūti tikt vaļā. Lai saldinātu rūgto tableti un atbrīvotos no viduvējas dienas sajūtas, atrodi veidu, kā vakarā sevi iepriecināt.

Ūdensvīrs

Otrdien jūs atklāsiet, ka dažas no šodien plānotajām lietām ir zaudējušas savu aktualitāti un vai jūs to nevarat izdarīt. Nesteidzieties uzņemties kaut ko jaunu, izmantojiet brīvo laiku atpūtai.

Zivis

Mēreni savu kaislību un necenties iekarot vairākas virsotnes vienlaikus. Ja jūs dzenāt divus zaķus, jūs noteikti paliksit bez medījuma. Izpildi uzdevumus pa vienam, tad viss izdosies.

Leave a Comment