4 pazīmes, ka tavā dzīvē ir parādījies cilvēks, ko ar tevi saista karma

Bieži vien mēs savā ceļā sastopam cilvēkus, kuriem ir lemts šķērsot mūsu ceļus. Karmai ir savi plāni, kurus dažkārt ir gandrīz neiespējami ietekmēt.

Karmiskās attiecības var būt ļoti īsas un patīkamas vai, gluži otrādi, ļoti ilgas, nogurdinošas un grūtas. Dzīves laikā to var būt daudz, vai arī var nebūt vispār, kas ir ļoti reti. Lai precīzi noskaidrotu, vai jūsu attiecības ir karmiskas vai nē, palīdzēs numeroloģiskā metode partneru dzimšanas datumiem .

Kāpēc parādās šādi cilvēki?

Viņiem mūs ir jādziedē. Karma mums nekaitē, lai gan no pirmā acu uzmetiena tā var šķist. Dvēseles dziedināšana notiek caur pieredzi un problēmām. Kad mums ir jāattīrās, Visums sūta cilvēku, kurš ienes mūsu dzīvē problēmas, to negribot. Šī garīgā dziedināšana un karmas attīrīšana ir normāls process, bez kura mūsu dvēsele sevī uzkrātu negatīvismu.

Lasi arī: 6 budistu mūka padomi, kā saglabāt mieru pat visgrūtākajā situācijā

Lasi arī: Kā atvērt čakras un atbrīvot sievišķo enerģiju

Dažreiz dziedināšana notiek citādā veidā. Tā burtiski var būt atbrīvošanās no slimībām, skumjām un skumjām, vientulības. Šajā gadījumā cilvēks ir likteņa dāvana par labajiem darbiem iepriekšējās dzīvēs vai šajā dzīvē.

Viņiem ir jāatver acis uz kaut ko svarīgu . Visums zina, kas mūs sagaida, ja ejam pa ceļu, kas šobrīd ir aktuāls. Ja mūsu ceļš ved uz nelaimēm un problēmām, liktenis mums sūta cilvēku, kas palīdz novērst nepatikšanas.

Viņiem vajadzētu palīdzēt mums kļūt labākiem. Ja cilvēks sapņo par kādu kļūt vai kaut ko sasniegt, tad Visums viņam var nosūtīt ar viņu karmiski saistītu draugu vai dvēseles radinieku, kurš palīdzēs sasniegt jaunu garīgās attīstības līmeni.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment