Horoskops 2023. gada 25. martam

Lauva

Šajā dienā vari iet straumei līdzi, un, ja tuvinieki uzņemas iniciatīvu kādu lēmumu pieņemšanā, izturies pret to labvēlīgi. Ieguvumi būs divkārši – pamatiedzīvotāji atpūtīsies no tavas vadības un nerimstošās kontroles, un arī tev vajadzētu atvilkt elpu.

Jaunava

Sestdien neignorējiet ielūgumus uz draudzīgām kopā sanākšanām, dzimšanas dienām un citiem pasākumiem. Zvaigznes sola ļoti interesantas un daudzsološas iepazīšanās. Cilvēks, kuru jūs šodien satikāt, var jums ļoti noderēt nākotnē.

Svari

Esiet uzmanīgi, ko jums saka. Kāds no jūsu vides jau ilgu laiku ir mēģinājis jums nodot kādu informāciju, bet dod priekšroku to darīt ar mājienu palīdzību, cerot, ka jūs sapratīsit.

Skorpions

Laba diena ceļojumiem, ekskursijām, pārgājieniem. Vajag tikai jaunus, pozitīvus iespaidus! Izbaudi mirkli un centies nedomāt par darbu, mājas darbiem un sīkām nepatikšanām.

Strēlnieks

Iespējams, šodien nāksies atzīt kādu pagātnes kļūdu. Nemēģiniet uzstāt uz savu un pierādīt, ka jums ir taisnība. Tas izskatīsies stulbi, jo tu pats saproti, ka esi kļūdījies. Vienkārši pieņemiet to un izdariet secinājumus nākotnei.

Mežāzis

Atpūtieties un pavadiet laiku kopā ar ģimeni un draugiem. Visus darba jautājumus labāk atlikt uz pirmdienu, un mājas darbi var pagaidīt. Šodien – tikai prieks un patīkama komunikācija. Bet, lietojot alkoholu, jums jābūt ļoti uzmanīgiem, lai nesabojātu augšāmcelšanos ar sliktu veselību.

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmes, kuras satiks savu mīlestību līdz 2023. gada beigām

Ūdensvīrs

Laba diena gan darba, gan personisku kontaktu veidošanai. Veiciet sarunas, noformējiet nepieciešamos dokumentus un vakarā piezvaniet sen neredzētiem draugiem vai sarunājiet tikšanos ar jauniem paziņām un tērzējiet patīkamā gaisotnē. Noderēs apciemot vecākus vai citus radus.

Zivis

Rūpējieties par savu veselību un labi atpūtieties. Ja neieelposi, drīz vien liks manīt nogurumu – sajutīsi sabrukumu, un nav izslēgta ilgstoša depresija. Un, ja jūtaties slikti vai saasinās kāda hroniska Sli**ba, noteikti apmeklējiet ārstu.

Leave a Comment