Nedēļas prognoze sievietēm no 2023. gada 27. marta līdz 2. aprīlim

Iknedēļas prognoze sievietēm, palīdzēs pareizi pavadīt pirmo un sagaidīt otro pavasara mēnesi, kā arī piesaistīt veiksmi visās dzīves jomās. Ekspertu ieteikumi jums pateiks, kā gūt panākumus jebkuras zīmes sievietēm.

Saskaņā ar prognozēm šī nedēļa kopumā būs diezgan labvēlīga, jo retrogrādu planētu vēl nav, un galveno nakts gaismekļu stāvoklis ir ārkārtīgi pozitīvs, tomēr labas nedēļas dienas mīsies ar negatīvām trīs spēcīgu dēļ. un negatīvie aspekti. Šonedēļ jau ir trīs saiknes: 28., 30. un 1. datumā, un pēdējos divos aspektos ir iesaistīta galvenā sieviešu patrone Venēra. Nav brīnums, ka šis laiks būs kā amerikāņu kalniņi. Šajā sakarā eksperti iesaka daiļā dzimuma pārstāvēm atcerēties galvenos sieviešu veiksmes avotus.

Sieviete Auns

Merkurs skaistais Auns nesīs gan labas ziņas, gan bažas par nākotni. Stingri ieteicams rūpēties par savu veselību un garastāvokli šajā grūtajā laikā. Marta beigas draud ar satricinājumiem šajā virzienā, jo sievietes Auns var kļūt impulsīvākas un ar savu uzvedību var sākt provocēt apkārtējos uz negatīvām emocijām. Auni ir iekļauti  veiksmīgāko sieviešu sarakstā finansēs, taču tas nenozīmē, ka tagad viņām vajadzētu būt pēc iespējas aktīvākām un iegādāties kaut ko dārgu.

Sieviete Vērsis

Vērsim būs nepieciešama palīdzība visās dzīves jomās, tāpēc ieteicams izmantot rituālus veiksmei, mīlestībai un naudai . Kopumā nedēļa šīm sievietēm būs mazāk bīstama, nedēļa citu Zīmju pārstāvēm. Tās sākumu iezīmēs labvēlīga tendence un tas ir ideāli piemērots jaunas nodaļas uzsākšanai savā dzīvē. Diemžēl iepriekš minētie skaitļi 28, 30 un 1, visticamāk, neradīs spilgtus iespaidus. Šo trīs dienu laikā Vērša uzmanība var būt izkliedēta un iniciatīvas neveiksmīgas. Ieteicams nopietnas lietas atlikt.

Lasi arī: Plutona laikmeta maiņa 2023. gada 23. martā: kas mūs sagaida nākamajos divdesmit gados

Sieviete Dvīņi

Daiļā dzimuma Dvīņiem vajadzētu pārslēgt uzmanību no biznesa un darba uz saziņu un mājsaimniecības darbiem. Jūs varat aizbēgt, izdarīt kaut ko svarīgu. Vai vienkārši atpūsties un atpūsties. Ja ir iespēja paņemt brīvu dienu otrdienai un ceturtdienai, tad labāk to darīt. Spēcīgs valdzinājums no visām problēmām palīdzēs Dvīņiem izkļūt uzvarā no vissarežģītākajām dzīves situācijām, kuru iespējamība ir diezgan augsta. Nākamajās septiņās dienās ir vērts meklēt ceļu uz harmoniju, uz attīrīšanos no negatīvisma un vīrusu programmām. Garīgās prakses, lūgšanas un meditācijas palīdzēs noturēties virs ūdens.

Sieviete Vēzis

Šo septiņu dienu laikā planētas pastiprinās Vēža sieviešu personīgos pārdzīvojumus, kuru dēļ viņas var palaist garām ļoti svarīgus signālus no augšas. Lai tas nenotiktu, jums vajadzētu iztīrīt prātu un izvēlēties saziņai piemērotus cilvēkus. Šajā sakarā noderēs padomi, kā iemācīties lasīt citu cilvēku enerģiju. Līdz ar problēmu rašanos šīs zīmes pārstāves sāks jaunu dzīvi. Labi vai slikti, tas būs viņu pašu ziņā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment