Horoskops 2023. gada 27. jūlijam: jaunu iespēju diena, izvairieties no ofisa intrigām!

Lauva

Šajā dienā biežāk jāieklausās savā iekšējā balsī – tas palīdzēs izvairīties no kļūdām un nekļūt par maldināšanas upuri. Nozveja var slēpties tur, kur to vismazāk gaidāt, un tikai intuīcija palīdzēs jums pamanīt, ka kaut kas nav kārtībā.

Jaunava

Lielisks laiks, lai parādītu savus darbus. Neatsakieties no sarežģītiem uzdevumiem, risiniet tos ar apņēmību un entuziasmu. Un pelnīto uzslavu uzskati par pašsaprotamu, neesi pieticīgs un nedevalvē savus sasniegumus.

Svari

Melanholija var jūs pārvarēt, taču jums nevajadzētu tai pakļauties. Šodien jūsu garastāvoklis ir atkarīgs tikai no jums! Padomā, kā atbrīvoties no ilgām, dari to, kas sagādā prieku, pretējā gadījumā tu būsi iestrēdzis šajā stāvoklī uz ilgu laiku.

Skorpions

Ceturtdien koncentrēšanās spējas sasniegs neticamus augstumus, neviena detaļa nepaliks garām tavu uzmanību. Izmantojiet šo dienu, lai risinātu lietas, kas prasa maksimālu nosvērtību un koncentrēšanos.

Strēlnieks

Ceturtdiena jāvelta, lai apgūtu ko jaunu, vienalga kādā jomā. Jums ir jāpārvirza savas domas no rutīnas uz kaut ko citu. Varbūt šāda “pārkonfigurācija” palīdzēs paskatīties uz pazīstamām lietām no cita leņķa.

Lasi arī: Patiesa mīlestība numeroloģijā: kā aprēķināt ideālās attiecības

Lasi arī: Mehdi Ebrahimi Vafa padalījās ar prognozi visām zvaigžņu zīmēm, jūlija beigas solās būt karstas

Mežāzis

Atliec visus ar gariem ceļojumiem saistītos jautājumus, diena nav tā labākā. Garš ceļš neatstās vislabāko iespaidu uz pašsajūtu, nav izslēgta hroniskas Sli**bas saasināšanās. Bet, ja nevarat pārplānot ceļojumu uz citu dienu, ņemiet līdzi nepieciešamās zāles.

Ūdensvīrs

Ceturtdien, iespējams, saņemsi biznesa piedāvājumu no jauna paziņas. Pat ja tas ir ļoti vilinoši un pirmajā mirklī šķiet pilnīgi caurspīdīgs, nesteidzieties piekrist. Apsola padomāt un šajā laikā ievākt informāciju par potenciālo biznesa partneri.

Zivis

Esiet pedantisks un skrupulīgs tikai tajos jautājumos, kuros tiešām nepieciešama šāda pieeja, citādi ātri vien pietrūks spēka. Tuvojoties vakaram, pārskatiet savā atmiņā visu, ko šodien gatavojāties darīt – iespējams, esat aizmirsis veikt svarīgu zvanu vai samaksāt kādu rēķinu.

Leave a Comment