Patiesa mīlestība numeroloģijā: kā aprēķināt ideālās attiecības

Pirms jaunu attiecību uzsākšanas vēlams pārbaudīt saderību. Numeroloģijas jomas speciālisti stāstīja, kā to var izdarīt, zinot jebkuras personas vārdu un dzimšanas datumu.

Ja vēl neesat iemīlējies, tad noteikti izmantojiet šo metodi, jo tā var diezgan precīzi noteikt jūsu nākotni mīlestībā. Ja tāda vēl nav, tad  pamodiniet mīlestības čakru un rīkojieties, jo mīlestība nemīl tos, kas gaida laiku pie jūras.

Numeroloģiskais aprēķins

Piemēram, ņemsim divus vārdus un divus dzimšanas datumus: Jānis un Anna, 15.01.1998., 22.07.1996. Pirmkārt, izmantojot īpašu tabulu, mēs pārtulkosim burtus skaitļos:

  • Jānis : “J” – 6, “Ā” – 2, “N” – 2, “I” – 4, “S” – 7.
  • Anna : “A” – 1, “N” – 2, “N” – 2, “A” – 1.

Tagad saskaitīsim visus vārdu un ciparus no dzimšanas datumiem: 6+2+2+4+7+1+2+2+1+1+5+0+1+1+9+9+8+2+2+0+7+1+9+9+6=96. Skaitiet ciparus, kas veido skaitli, līdz iegūstat skaitli no 1 līdz 9.

9+6=15.  1+5=6.

Lasi arī: Par to pirms 5 gadiem brīdināja vientuļnieks no Indijas, tuvojas briesmīga nākotne

Lasi arī: 7 vienkāršas pazīmes, ka cilvēkam ir veca dvēsele

Tagad atšifrēsim iegūto skaitli.

Numeroloģiskās saderības skaitļu dekodēšana

Viens . Skaitlis 1 norāda, ka jūsu attiecības, visticamāk, būs ļoti spēcīgas. Tie cilvēki, kuri aprēķinos iegūst šo skaitli, bieži dzīvo “pilnīgā harmonijā” – laimīgi līdz mūža galam. Viņu ģimene izceļas ar pozitīvu, mīlestību, laipnību. Strīdi šādās attiecībās vienmēr ir minimāli.

Divi . Šādas attiecības var pastāvēt ilgu laiku, bet tajās katrs vīrietis ir par sevi. Katrs iet savu ceļu. Vīrietim ir savi mērķi, un sievietei savi. Izrādās, šādi cilvēki ir vairāk draugi nekā mīļākie, lai gan sākotnēji kaisle šādās attiecībās vārās lieliski.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment