Horo***ps 2023. gada 27. martam

Auns

Tuvākajās dienās Aunam būs aktīvi jāaizstāv savas pozīcijas, un atkāpties nav iespējams. Aiciniet palīgā visu dabisko spītību un neļaujiet cilvēkiem un apstākļiem nobīdīt jūsu intereses otrajā plānā. Pašreiz nav nepieciešams upurēt sevi citu labā.

Vērsis

Šonedēļ Vērsim veiksies publiskā uzstāšanās, kā arī varēsi kļūt par vērtīgas informācijas avotu un kādam sniegt noderīgus padomus. Bet uztvere atstās daudz ko vēlēties, un tāpēc nākamās dienas nav piemērotas mācībām un jaunas informācijas iegūšanai, jums būs grūti to apgūt.

Lasi arī: Nedēļas prognoze no 2023. gada 27. marta līdz 2. aprīlim

Dvīņi

Esi gatavs tam, ka tuvākajās dienās bieži nāksies rīkoties pretēji saviem plāniem – apstākļi reizēm mainīsies kā kaleidoskopā. Lai izvairītos no stresa un paliktu virs ūdens, tas palīdzēs jums nomierināties un pielāgoties. Centies pēc iespējas mobilizēt šīs īpašības!

Vēzis

Šajā periodā Vēžiem var šķist, ka visa pasaule ir pret viņiem – ar citiem būs grūtāk nekā parasti panākt sapratni, var saasināties seni konflikti. Bet nesteidzieties cīņā, labāk ir savest kopā un pagaidīt. Un situāciju var sakārtot vēlāk, kad kaislības mazliet norimst.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment