Nedēļas prognoze no 2023. gada 27. marta līdz 2. aprīlim

Ir pienācis laiks atvadīties no marta un sagaidīt otro pavasara mēnesi. Diemžēl šonedēļ var gadīties visādas grūtības, taču ar tām tikt galā būs daudz vieglāk, ja sekosi ekspertu ieteikumiem.

Pirmā lieta, ko vērts atzīmēt, ir krasais motivācijas un enerģijas lēciens, ko izraisa trīs secīgi planētu savienojumi. Tās paredzētas otrdien, ceturtdien un sestdien. Šajās nelabvēlīgajās dienās ieteicams izmantot spēka un enerģijas mantras, lai nezaudētu iespēju pretoties nepatikšanām. Neaizmirstiet, ka kopumā šobrīd turpinās pozitīvs laiks, tāpēc ne visas nepatikšanas būs postošas. Planētu agresija būs nedaudz izlīdzināta.

Auns

Aunam šajās dienās iespēja gūt panākumus ir aptuveni 50-50. Tas nenozīmē, ka viss būs vai nu ļoti slikti, vai ļoti labi. Ja biznesā neizdodas gūt panākumus, tad visticamāk šis ir stabilitātes laiks. Mīlestībā situācija risināsies līdzīgi. Ieteicams šīs zīmes cilvēkiem nekad neriskēt un nemēģināt lēkt virs galvas. Jums jābūt savāktam, atbildīgam un gatavam pieņemt objektīvus lēmumus. Kritiskās situācijās ļoti noderēs rituāli ātram jebkuras problēmas risinājumam. Ir vērts pievērst uzmanību arī tuvinieku padomiem.

Vērsis

Nepieciešams optimizēt darba un citus procesus, veltot laiku tikai tam, kas pelnījis vislielāko uzmanību. Ir pienācis laiks pareizi noteikt prioritātes. Laika posmā no 27. marta līdz 2. aprīlim slinkums un vilcināšanās ir vienkārši nepieņemami, tomēr arī pārstrādāšanās un nogurums pie laba nenovedīs. Jums ir jāspēj atpūsties, īpaši nelabvēlīgās dienās. Ja 28. un 30. martā izdosies paņemt brīvu dienu, šis būs labākais risinājums. Mērķu sasniegšanas prakse noderēs tiem, kuri ir apņēmības pilni izvilkt uzvaru no savu nelabvēļu un konkurentu nagiem.

Lasi arī: Kā ietekmēs Plutona pāreja uz Ūdensvīra zvaigznāju: Andželas Pērlas ieteikumi katram

Dvīņi

Dvīņiem steidzami jāatbrīvojas no  domām, kas atgrūž veiksmi. Tik dinamiskā un grūtā laikā, kāds tas ir šobrīd, ir svarīgi noskaņoties uz labāko, pretējā gadījumā no problēmām nevar izvairīties. Pat ja tie parādās, optimistiska attieksme viņus padzīs ātrāk, nekā sāks nodarīt ļaunumu. Jāatzīmē, ka marta un aprīļa krustojumā Dvīņiem nevajadzētu ļauties sliktiem ieradumiem. Ja šīs zīmes cilvēki vēlas dzīvē mieru un klusumu, viņiem būs jānovērš riska faktors un agresija. Jums jāiemācās samierināties ar sakāvi un nevainot tajās likteni.

Vēzis

Vēži šo nedēļu var un pat vajag sākt ar tīrīšanu, ja nedēļas nogalē nebija laika to darīt. Telpas tīrība uzlabos enerģijas plūsmu kustību. Pateicoties tam, Vēži domās labāk un tīrāk. Viņi varēs izdomāt, kādi ir viņu lielākie vājie punkti, bet, pats galvenais, viņi varēs izdomāt, kā pārvērst tos par stiprajām pusēm. Šīs septiņas dienas var raksturot ar vienu vienkāršu frāzi: “Ja jūs nepazīstat skumjas, jūs nepazīstat arī prieku.” Ja Vēži vēlas kļūt gudrāki, nonākuši līdz triumfam biznesā vai mīlestībā, viņiem nāksies piedzīvot zināmus pārbaudījumus un grūtības.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment