Horoskops 2023. gada 28. augustam: esiet gatavi pārmaiņām!

♌ Lauva

Jūs varat nepamanīt, ka esat pārāk prasīgs pret citiem. Cilvēki uz tevi ir aizvainoti, un viņi var pilnībā pārtraukt saziņu. Esiet laipnāks un pacietīgāks. Smags darbs un svarīgas lietas ir labāk izdarīt citā dienā.

👊 izvairies no strīdiem un konfliktiem

❤️ Izkopt laipnību pret cilvēkiem

😓 nedari neko lielu

♍ Jaunava

Pirmdienas pirmā puse ir aizņemta. Jūs varat būt nervozs un domāt, ka neko nevarat izdarīt. Ja nomierināsies, tad viss ritēs kā pulkstenis. Izvairieties no dārgiem pirkumiem un nekur nepārskaitiet lielas naudas summas.

😬 aizņemts rīts

😎 Emociju kontrole ir nepieciešama

💰 finanšu riski

♎ Svari

Diena solās būt interesanta un veiksmīga. Tev priekšā pavērsies jaunas iespējas vai piepildīsies seni sapņi un plāni. Patīkamas emocijas dos saskarsmi ar domubiedriem. Iepazīšanās nav izslēgta.

🧐 Interesanta diena

🍀 veiksme ir jūsu pusē

💓Iespējama iepazīšanās

♏ Skorpions

Pārdomājiet savu sociālo loku. Blakus ir cilvēki, kas var palīdzēt virzīties uz priekšu jūsu sapņa virzienā. Un ir tie, kas kavē jūsu izaugsmi. Jūs varat izdarīt svarīgu atklājumu. Dzīve mainīsies par 180 grādiem.

➕ pozitīvas pārmaiņas

🧐 Ieskaties tuvāk apkārtnē

🎢 izaugsmes laiks

♐ Strēlnieks

Gatavojieties izaicinājumam. Iespējams, tev būs jāatrisina daudzi uzdevumi un problēmas. Esiet pozitīvs, un jums viss būs labi. Vakars ir labvēlīgs mīlestībai, intīmai saziņai ar partneri.

▶️ ieslēdz optimismu

😬 grūta diena

❤️ Vakars mīlestībai un tuvībai

Lasi arī: Kaķis-talismans: izvēlieties mājdzīvnieku atbilstoši savai zvaigžņu zīmei

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 28. augusta līdz 3. septembrim: no problēmām visās sfērās glābs tikai diplomātija!

♑ Mežāzis

Īstais laiks ģenerāltīrīšanai. Var būt lietas, kas tika uzskatītas par zaudētām. Biznesā lielāka apņēmība nenāks par ļaunu. Šaubas kliedēs vecāku radinieku padomus.

🧹 Ieteicama vispārējā tīrīšana

👂 uzklausīt vecāko viedokli

💣 Esiet pārliecinošs un apņēmīgs

♒ Ūdensvīrs

Zvaigznēm ieteicams atpūsties no aktivitātēm. Esiet novērotājs. Varēsi pamanīt sīkumus, kas liks pārdomāt savus plānus. Pavadiet vakaru pārdomām, analizējiet nesenos notikumus.

💤 atpūties no biznesa

🔍 Nepieciešama iepriekšējās dzīves analīze

👀 esi vērīgs

♓ Zivis

No rīta saņemsi ziņas, kas izjauks līdzsvaru. Iespējama ātra ceļošana. Vingrinājumi var palīdzēt tikt galā ar trauksmi. Šodien ir labi nodarboties ar sportu un fizisku darbu.

📩 jaunumi

🧘‍♀️ esi mierīgs

🏋️‍♀️ Veselā miesā vesels prāts

Leave a Comment