Kaķis-talismans: izvēlieties mājdzīvnieku atbilstoši savai zvaigžņu zīmei

Mājdzīvnieki vienmēr ienes mājā pozitīvu enerģiju. Bet kā izvēlēties pareizo kaķi atbilstoši savai zzvaigžņu zīmei? Šis raksts jums to palīdzēs.

Auns

Jums ir piemērots kaķis ar ļoti aktīvu raksturu un, vēlams, spilgti sarkanu krāsu. Tāpēc tīršķirnes sarkans kaķēns, it īpaši, ja tas nav garspalvains, ir jūsu izvēle. Sarkanā krāsa var būt viena no vairākām krāsām vai arī tā var būt vienīgā. Tiek uzskatīts, ka sarkanie kaķi piesaista mīlestību, bet ne tikai viņi ir laimīgi.

Vērsis

Kaķi ir labāk piemēroti mājas Vērsim, nevis kaķiem: tie ir lielāki un parasti slinkāki. Rūpējieties par sevi par pūkaināko un vēlams mierīgāko skaistuli. Jūs pat varat izvēlēties tīršķirnes garspalvaino ragamufinu, ja vien zināt, kā par viņu pēc vajadzības rūpēties. Jā, un pēc būtības viņi ir ļoti mierīgi un burtiski kļūst par ģimenes locekļiem.

Lasi arī: Kā zvaigžņu zīmju pārstāvji izkļūst no neērtām situācijām

Lasi arī: Enerģija un nauda: kā paplašināt finanšu koridoru

Dvīņi

Pat Dvīņi, kuri var atrast, ko darīt bez kaķa, var ienest mājā laimi, ja viņi iegūst četrkājaino mājdzīvnieku. Protams, ir vēlams izvēlēties īsspalvainu kaķi, jo tam nav nepieciešama tik rūpīga aprūpe. Bombejas kaķis var jums piestāvēt, neskatoties uz tā skaisto, spīdīgi melno kažoku. Bet paturiet prātā, ka viņa ir tikpat zinātkāra kā jūs!

Vēzis

Protams, mīļie Vēži, tik ļoti pieķērušies pie pavarda, derēs tikai vismājīgākie no visiem kaķu dzimtas dzīvniekiem. Tāpēc persiešu kaķi un kaķi ir burtiski jūsu izvēle. Mazliet slinkākiem un nemīlošākiem vilnas kopšanai der eksotika, kas tikko izaudzēta no persiešu šķirnes. Jums var būt jebkura krāsa un šķirne, jo visi kaķi ir saistīti ar mājām.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment