Horoskops 2023. gada 28. martam

Lauva

Laba diena komunikācijai, jaunām paziņām, lietišķu un romantisku attiecību veidošanai. Ja plānojāt tikties ar mīļotā vecākiem vai draugiem, šodien jums ir visas iespējas atstāt uz viņiem vislabāko iespaidu.

Jaunava

Pie jūsu apvāršņa var parādīties cilvēks no pagātnes. Attīstiet attiecības vai atkal atvadieties, tas ir atkarīgs no jums. Uzticieties savai intuīcijai – pareizākais variants jums šķiet.

Svari

Veikt tuvākās vides “auditu”. Iespējams, ka viens no tiem, ar kuru jūs pastāvīgi komunicējat, ir nopietns, kas jūs velk līdz apakšai. Labāk ir pārtraukt kontaktus ar cilvēkiem, kas traucē jūsu attīstībai, un mēģināt kritizēt visus jūsu pasākumus.

Skorpions

Šis ir lielisks laiks, lai uzsāktu jaunas romantiskas attiecības vai atjaunotu veco saikni, un tiem, kam jau ir partneris, stiprināt savienību. Un arī diena piemērota saderināšanās paziņošanai, pieteikuma iesniegšanai dzimtsarakstu nodaļā un tikšanās ar topošajiem radiniekiem.

Strēlnieks

Laba diena dāvanu iegādei. Pat kādam tuvam iegādāts sīkums noderēs un iepriecinās kādu mīļu cilvēku. Un arī šodien ir vērts uzkrāt dāvanu, ja kāds no jūsu vides plāno brīvdienas pārskatāmā nākotnē.

Mežāzis

Esiet atturīgāks attiecībās ar vecākiem radiniekiem. Centieties būt līdzjūtīgs pret viņu sūdzībām par jūsu uzmanības trūkumu un izrādiet iecietību pret mēģinājumiem jūs mācīt. Ja jūs atbrīvojaties no kairinājuma, tas var izraisīt aizvainojumu un konfliktus.

Lasi arī: Marss Vēzī no 25. marta līdz 19. maijam: ekspertu ieteikumi katram kā apiet problēmas

Ūdensvīrs

Iztērējiet naudu mājas uzlabošanai. Galu galā māja ir jūsu cietoksnis, un tai jābūt ērtai. Nekaitēs šķirot šķembas pieliekamajā un skapjos, kā arī veikt ģenerāltīrīšanu.

Zivis

Neveiciet lielus pirkumus, īpaši, ja runa ir par biroja tehniku ​​vai sadzīves tehniku. Maz ticams, ka iegādātais produkts atbildīs jūsu prasībām un, visticamāk, nekalpos ilgi. Atliec iepirkšanos, lai netērētu naudu.

Leave a Comment