Marss Vēzī no 25. marta līdz 19. maijam: ekspertu ieteikumi katram kā apiet problēmas

Lielāko pavasara daļu Marss atradīsies Vēzī. Tas ir ārkārtīgi nelabvēlīgs planētas stāvoklis, kurā mēs varam tikt negatīvi ietekmēti. Eksperti pastāstīja, kā apiet problēmu.

Marss Vēzī jūtas vissliktāk, jo viņa ugunīgo raksturu “izdzēsīs” Ūdens stihija. Šis sarkanās planētas tranzīts būs ļoti neveiksmīgs, taču mēs varam daudz mācīties no grūtībām, ar kurām mēs saskarsimies ceļā. Šī nakts gaismekļa enerģija būs visbīstamākā tikai tās tranzīta sākumā caur Vēža zīmi, tāpēc, tuvāk aprīļa vidum, situācija nepārstās būt negatīva, bet spēs izlīdzināties un kļūt pozitīvāks.

Auns

Auns marta beigās izjutīs asu enerģijas zudumu. Marss ir viens no galvenajiem šo cilvēku patroniem, tāpēc tā vājuma periodā viņi piedzīvos arī spēka aizplūšanu. To labot nebūs viegli, tāpēc ieteicams vienkārši biežāk atpūsties un mazāk riskēt ar savu veselību. Katru darba dienu vēlams atrast laiku atpūtai un relaksācijai. Ir arī vērts noliegt pieredzi un sliktās domas par pagātni.

Vērsis

Sarkanās planētas vājuma periodu Vēršiem būs ļoti viegli pārdzīvot, taču tas nenozīmē, ka viņus nemaz negaida nekādas grūtības. Problēmas var rasties, bet tikai tad, ja Vērsis darīs lietas, kas viņiem šobrīd ir otršķirīgas un izraisīs negatīvisma lēkmes. Ir svarīgi biežāk dot priekšroku vaļaspriekiem, vaļaspriekiem un visam, kas tajos rada dzīves mīlestību. Jums ir jāizstaro pozitīvisms, lai to atgūtu biežāk.

Lasi arī: Kā ietekmēs Plutona pāreja uz Ūdensvīra zvaigznāju: Andželas Pērlas ieteikumi katram

Dvīņi

Dvīņiem vājā Marsa periodā būs daudzkārt mazāk konfliktu mājās un darbā. Tas ir labi, bet tajā pašā laikā viņi zaudēs daļu no savas produktivitātes. Šajā sakarā ieteicams Dvīņiem bieži iesaistīties mierīgās un izmērītās lietās. Finanšu un citi riski tagad viņiem ir absolūti bezjēdzīgi. Lielus pirkumus labāk neveikt – vismaz līdz aprīļa vidum noteikti.

Vēzis

Vēžiem novājināts Marss viņu zīmē praktiski nekādas problēmas nesagādās. Tiesa, kritiskās situācijās šī iemesla dēļ apņēmības būs nedaudz mazāk. Ieteicams Vēžiem būt uzmanīgiem, jo ​​šajā periodā var parādīties jaunas iespējas darbā un biznesā. Mazas lietas, kas satrauc, nebūs planētas vājuma cēlonis. Drīzāk tos var attiecināt uz nejaušības faktoru.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment