Horoskops 2023. gada 29. augustam: centieties nepakļauties provokācijām

♌ Lauva

Jūs esat pārliecināts par savām spējām un lieliski tiekat galā ar uzdevumiem. Taču neaizmirstiet šodien dzirdētos padomus un konstruktīvo kritiku. Kultūras un sabiedrisko pasākumu apmeklēšana var radīt noderīgus kontaktus.

🤖 Lielisks sniegums

🎭 diena kultūras aktivitātēm

👂 ieklausies citu viedokļos

♍ Jaunava

Jūs gaida gaiša un notikumiem bagāta diena, kas sniegs daudz pozitīvu emociju. Var notikt ilgi gaidītā tikšanās, vai arī kāds liks jums pasmieties. Komunikācija ir laba, īpaši ar ģimeni.

⭐️ Jūsu ielā ir svētki

😀 smiekli un prieks

🥳 tikšanās, kuru jūs gaidījāt

♎ Svari

Lielisks laiks, lai izveidotu savienojumu. Var vienoties ar partneriem un izdevīgu sadarbību. Jūs varat izveidot jaunus sakarus un stiprināt esošos. Vakarā nav izslēgtas neplānotas tikšanās vai viesu apmeklējumi.

😜 Diena komunikācijai un jaunām paziņām

🙋 Neplānota tikšanās vai viesi

🤚 tīklu veidošana

♏ Skorpions

Diena nav viegla, bet jūs pārvarēsit visas grūtības. Palīdz atjautībai un mierīgumam. Saskarsme ar kolēģiem un partneriem neizdosies: tevi sanikno citu komentāri un strīdi. Ja iespējams, pārliec sarunas uz citu dienu.

☠️ Uzbrukumā esošie biznesa savienojumi

😬 grūta diena

✅ panākumi biznesā

♐ Strēlnieks

Nevar būt tik jūtīgs. Jūs pārāk reaģējat uz kaitinošām sīkumiem. Sazinieties ar draugiem un ģimeni, lai saņemtu atbalstu. Iespējamas nelielas naudas plūsmas.

🆘 Grūtos laikos meklē palīdzību pie mīļajiem

🤨 garastāvokļa maiņas

💵 maciņa papildināšana

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 28. augusta līdz 3. septembrim: dažiem nedēļa nebūs patīkama!

Lasi arī: Kā zvaigžņu zīmes pārstāvji šķiras

♑ Mežāzis

Esiet pacietīgi – visam savs laiks. Šodien nevajadzētu ļauties īslaicīgiem impulsiem, rīkoties nepārdomāti. Esiet piesardzīgs un mierīgs un izvairieties no problēmām. Pārsteidziet savu mīļoto, viņš to novērtēs.

☝️Esi pacietīgs

🤔 Nepieciešams aukstais aprēķins

👩‍❤️‍👨 izrādi mīlestību

♒ Ūdensvīrs

Jūs esat pārņemts ar idejām un jūs gaida daudzas interesantas lietas. Otrdiena paies nemanot, un būs ļoti auglīga. Nav izslēgtas arī patīkamas paziņas, cilvēki tevi aizrauj. Pie apvāršņa var parādīties ventilators.

👩‍🎨 ideju pilna galva

😀 Interesanta auglīga diena

❤️ kāds iemīlēsies

♓ Zivis

Labvēlīga diena darbam, komunikācijai, mīlestībai. Noskaņojums optimistisks. Esošās problēmas ir viegli atrisināt. Apkārtējie ir draudzīgi, palīdz it visā un cenšas izpatikt.

😀 labvēlīga pozitīva diena

✅ veiksmīga lietas pabeigšana

😜 komunikācija sagādā prieku

Leave a Comment