Horoskops 2023. gada 29. jūlijam: dažiem paveiksies satikt svarīgu cilvēku!

Lauva

Ja nevēlaties pavadīt nedēļas nogali kāršu atklāšanai, pārtrauciet kritizēt mājsaimniecību un dot viņiem norādījumus. Jūsu vēlme kontrolēt visu un visus ir nogurdinoša, un tuvinieku pacietība nav neierobežota.

Jaunava

Laba diena izbraucieniem, komandējumiem. Jūs varat ne tikai tikt galā ar gadījumiem, kas lika doties ceļā, bet arī gūt lielu prieku no ainavu maiņas. Iespējams, ka satiksi kādu ļoti interesantu cilvēku.

Svari

Šodien zvaigznes iesaka Svariem būt pēc iespējas smalkākiem, īpaši ar bērniem, padotajiem un visiem, kas vienā vai otrā veidā no jums ir atkarīgi. Sarunā izvēlieties vārdus, risks pateikt kaut ko lieku un nodarīt pāri sarunu biedram tagad ir ļoti augsts.

Skorpions

Šodien kāds tev tuvs cilvēks liks uztraukties, iespējams, kādu nepatīkamu pārsteigumu sagādās dzīvesbiedrs vai bērni. Nesteidzieties izlaist taisnīgas dusmas uz “nepatikšanas cēlēju”, mierīgi sakārtojiet situāciju. Visticamāk, pats cilvēks nav laimīgs, ka viņš tā rīkojās.

Strēlnieks

Diena ir labvēlīga nesteidzīgām pārdomām un nākotnes plānu pārdomām. Tikai nesteidzies īstenot citu ideju! Izsver visus plusus un mīnusus, vāc informāciju un, galvenais, prātīgi novērtē savas spējas, pretējā gadījumā no vilšanās nevar izvairīties.

Lais arī: Nekādā gadījumā neveiciet šos 6 pirkumus, kas mājā ienes nepatikšanas un nabadzību

Lasi arī: Vecmāmiņa pastāstīja, kas tieši ir jādara, lai mājā būtu nauda – tas tiešām strādā…

Mežāzis

Nesen jūs nolaidības dēļ vai tīši atklājāt kāda cilvēka noslēpumu. Esiet gatavi tam, ka persona, kas jums to uzticēja, jau zina, no kurienes radusies “noplūde”, un var prasīt paskaidrojumu. Ja tā notiek, vislabāk ir atzīt savu kļūdu un atvainoties, kā arī turpmāk turēt muti ciet.

Ūdensvīrs

Sestdiena piemērota darījumiem ar nekustamo īpašumu, komandējumiem, sarunām, līgumu slēgšanai. Un arī veiksme šodien pavada tos, kuri meklē darbu – paskatieties uz vakancēm, iespēja šodien atrast lielisku vietu ir ļoti liela.

Zivis

Mēģiniet aizvērt acis uz nepilnībām, jūs esat pārāk prasīgs pret sevi, citiem un visu pasauli. Piekrītiet, ka baudīt dzīvi ir daudz patīkamāk nekā visā meklēt trūkumus un par to uztraukties!

Leave a Comment