Horoskops 2023. gada 29. jūlijam: dažiem paveiksies satikt svarīgu cilvēku!

Auns

Šodien nav tā labākā diena, lai atrastos uzmanības centrā – cenšoties atstāt vislabāko iespaidu, var pieļaut nelaimīgu kļūdu un publiski “apsēsties peļķē”. Sagaidi labvēlīgāku brīdi, lai demonstrētu savus tikumus un talantus un parādītu sevi labvēlīgā gaismā.

Vērsis

Sestdien pagātne tevi “panāks”. Varbūt jūs atcerēsieties visas dienas garumā vai satiksiet senu draugu, ar kuru jau sen esat zaudējis saikni. Iespējams, kādas iepriekšējās kļūdas sekas liks par sevi manīt.

Lais arī: Nekādā gadījumā neveiciet šos 6 pirkumus, kas mājā ienes nepatikšanas un nabadzību

Lasi arī: Vecmāmiņa pastāstīja, kas tieši ir jādara, lai mājā būtu nauda – tas tiešām strādā…

Dvīņi

Sestdien lietas, kas prasa koncentrēšanos un pastiprinātu uzmanības koncentrāciju, labāk neplānot – ar to tev šodien ir problēmas. Bet, ja mēs runājam par steidzamiem uzdevumiem, mēģiniet tos atrisināt prom no steigas un visa, kas var novērst jūsu uzmanību, pretējā gadījumā nevar izvairīties no kļūdām un nepareiziem aprēķiniem.

Vēzis

Veiciet garderobes auditu – plauktos sakrājies daudz lietu, kuras ilgi nenēsājat, bet spītīgi pārvietojaties no vietas uz vietu. Ja pēc nevajadzīgā izmešanas saproti, ka skapis ir gandrīz tukšs, dodies pēc jaunām drēbēm. Sestdiena ir labvēlīga iepirkšanās veikšanai, var iegādāties lieliskas lietas par ļoti izdevīgām cenām.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment