Nekādā gadījumā neveiciet šos 6 pirkumus, kas mājā ienes nepatikšanas un nabadzību

Daudzi cilvēki tērē naudu, nedomājot, ka viņu pirkumi var atbaidīt veiksmi un finansiālo labklājību. 

Eksperti runāja par to, kuri pirkumi ir visbīstamākie.

Mājas enerģija ir vissvarīgākā lieta cilvēka dzīvē, jo mēs ļoti daudz laika pavadām mājās. Mēģiniet periodiski veikt pavasara tīrīšanu saskaņā ar fen šui noteikumiem, lai pozitīvā enerģija neapstātos un negatīvā enerģija neaizietu.

Jums vajadzētu būt īpaši uzmanīgam pret mājas enerģiju, ja iegādājāties kādu no tālāk aprakstītajām lietām.

Spontāni un nepārdomāti pirkumi

Visi izdevumi ir jāizsver. Trūcīgie cilvēki bieži iegādājas dažādus nieciņus un lietas, kurām viņi neatrod pielietojumu un kuras vienkārši guļ dīkā. Speciālisti iesaka neveikt šādus ieguvumus, jo tie atbaida veiksmi.

Citiem vārdiem sakot, notiek nevajadzīgu atkritumu pirkšana, un nevajadzīgas lietas bremzē finanšu enerģijas plūsmu kustību. Lai nebūtu pārāk bieži jāveic audits, labāk vienkārši netērēt naudu kaut kam, kas nav steidzami nepieciešams.

 

Lietotas drēbes

Daudziem patīk iepirkties lietotu preču veikalos vai pirkt lietotas drēbes no paziņām un draugiem. Tas var beigties slikti, jo jūs nevarat precīzi zināt, kāds tas ir.

Pat ja viņš izskatās labsirdīgs un patīkams, savā dvēselē viņš var būt bīstams, un viņa enerģija var būt iznīcinoša. Pērkot šādu apģērbu, jūs sagādājat nepatikšanas sev un saviem mīļajiem.

Lasi arī: Prognoze katram zvaigžņu zīmes pārstāvim 2023. gada augustam no Andželas Pērlas: šis mēnesis pārsteigs daudzus ar liktenīgām pārmaiņām!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada augustam: jūsu laiks un enerģija jāliek prioritātē, lai nerastos zaudējumi dažādās dzīves sfērās!

Jums jābūt īpaši uzmanīgiem, kā arī jāveic tīrīšanas rituāli. Piemēram, jūs varat uzvilkt iegādātu lietu un veikt rituālu, lai atbrīvotos no negatīvās enerģijas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment