Horoskops 2023. gada 29. martam

Lauva

Šajā dienā šarms un humora izjūta ir jūsu galvenie ieroči. Nesteidzies kauties ar kasieri, kurš tev pieklājīgi neatbild, vai ar kolēģi/kaimiņu/ģimenes locekli, kurš sūdzas par tavu rīcību. Labāk ar mīļu smaidu visu pārvērst jokā.

Jaunava

Laba diena ceļojumiem, biznesa braucieniem un personīgām vizītēm. Ainavu maiņa un jauna pieredze jums nāks tikai par labu. Un vientuļās Jaunavas tālā ceļojumā var satikt cilvēku, kurš paliks viņu dzīvē ilgu laiku un varbūt uz visiem laikiem.

Svari

Diena var nest jaunas paziņas. Paskaties uz šo cilvēku tuvāk – iespējams, ka viņš tev būs ļoti noderīgs. Un vientuļie Svari šodien var satikt topošo dzīves partneri, tāpēc neesi mākoņos, bet paskaties apkārt!

Skorpions

Jūsu ķermenim jau ilgu laiku trūkst kustību, un šodien ir labākā diena, lai iegādātos sporta zāles vai baseina abonementu, sāktu skriet no rīta vai nodarboties ar jogu. Ja jūs ignorējat ķermeņa vajadzības, tuvākajā nākotnē tas neatstās labāko ietekmi uz jūsu veselību.

Strēlnieks

Sargieties apspriest visus jautājumus, kas kaut kā ir saistīti ar finansēm. Jūs joprojām nesasniegsit savstarpēju sapratni ar sarunu biedru un nenonāksit pie kopīga lēmuma, taču konflikts uz šī pamata ir diezgan iespējams.

Mežāzis

Izvairieties no alkohola gan šodien, gan turpmākajās dienās. Vēlme atpūsties var ar jums izspēlēt nežēlīgu joku, savārgums un vājuma sajūta paliks ar jums ilgu laiku. Ja vēlaties būt apjucis, nodarbojieties ar sportu vai pievērsiet uzmanību kādam hobijam.

Lasi arī: Marss Vēzī no 25. marta līdz 19. maijam: ekspertu ieteikumi katram kā apiet problēmas

Ūdensvīrs

Mūsdienās pastāv liels risks sabojāt gremošanu. Centieties neēst pusdienas restorānos, izvairieties no nepazīstamiem ēdieniem un pārbaudiet pārtikas produktu derīguma termiņu pirms to ēšanas. Un arī nepārēsties un ievērot veselīga uztura principus.

Zivis

Šodien tev tiek dota iespēja izlīgt mieru ar tiem, ar kuriem esi strīdējies. Speriet pirmo soli attiecību labošanas virzienā, negaidiet, kad otra puse uzņemsies iniciatīvu. Ja šī persona jums patiešām ir svarīga un nepieciešama, mēģināt atjaunot bijušo saikni nav nekas slikts.

Leave a Comment