4 visbīstamākās dienas 2023. gada aprīlī

Jebkurā mēnesī ir bīstamas dienas. Jautājums tikai, cik tādu būs. Šoreiz eksperti pievēršas četrām potenciāli negatīvām un bīstamām dienām, kurās ir svarīgi ievērot maksimālu piesardzību.

Ja jums viss iet slikti, pat parastā dienā, kurā nav novēroti nekādi negatīvi notikumi no planētām un zvaigznēm, mēģiniet atcerēties veidus, kā ātri pacelt garastāvokli. Ievērojiet vienkāršos ekspertu ieteikumus, lai turpmāk atzīmētajās dienās jums būtu vieglāk noturēties uz veiksmes viļņa un izvairītos no nepatikšanām.

6. aprīlis – Pilnmēness

Aprīļa pirmā bīstamā diena ir Pilnmēness 6. datumā. Neskatoties uz to, ka tas pāries Svaru harmoniskās enerģijas varā. Šī būs nelabvēlīga ceturtdiena, kurā jums un man var šķist, ka mēs visu darām pareizi, lai gan iespēja kļūdīties būs daudz lielāka nekā iespēja pieņemt pareizos lēmumus. Lai apietu visus šķēršļus, astrologi iesaka 6. datumā biežāk ieklausīties veselajā saprātā. Pretējā gadījumā situācija kļūs nekontrolējama.

Arī šajā dienā nevajadzētu melot, izlikties, būt liekulīgam un apzināti kaitināt apkārtējos. Sekas tam visam būs ļoti nožēlojamas.

11. aprīlis — Venēra ieiet Dvīņu zīmē un Saule savienojumā ar Jupiteru

Šīs 11. dienas pirmais negatīvais notikums ir Veneras zīmes maiņa. Viņa nezaudēs savu spēku pilnībā, bet zaudēs vairāk nekā pusi savas radošās enerģijas. Sakarā ar to 11. aprīlis būs bīstama diena, bet kopumā Veneras periods Dvīņos no 6. maija būs samērā stabils. Planēta mums pilnībā neatņems spēkus. Joprojām būs diezgan labs laiks romantikai un randiņiem, taču 11. datumā labāk izvairīties no sarunām ar svešiniekiem.

11. aprīli var saukt par otro bīstamāko dienu aprīlī, jo šajā dienā būs vēl viens notikums, kuru jau tagad droši var saukt par nelabvēlīgu visādā ziņā. Tas ir Saules un Jupitera savienojums. Šajā dienā daudzi no mums kļūs nekaunīgāki, emocionālāki, egoistiskāki, lepnāki un iedomīgāki. Komunikācija biznesa sfērā ar lielu varbūtību var kļūt tik nepatīkama, ka labākais veids, kā izvairīties no strīda, ir vienkārši aiziet pensijā un ne ar vienu nekomunicēt, nevienam nevajadzīgi netraucēt.

20. aprīlis – gredzenveida pilnīgs Saules aptumsums

20. aprīlis ir mēneša bīstamākā diena, jo to iezīmēs pilns Saules aptumsums. Tas ir bīstami, jo Mēness pilnībā atradīsies Saules diska iekšpusē. Šādi aptumsumi ir bīstami galvenokārt tāpēc, ka ir ārkārtīgi grūti paredzēt notikumu scenāriju.

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 27. marta līdz 2. aprīlim

Mēness un Saule atradīsies Vērša zīmē, tāpēc 20. aprīlī jābūt uzmanīgākam darbos, finansēs, kā arī jāseko līdzi savai pašsajūtai. Šajā dienā jūs varat saslimt, kaut ko salauzt vai vienkārši justies ļoti slikti. Dažiem no mums būs maz problēmu, bet lielas, savukārt citiem nāksies saskarties ar spēcīgu mazu nepatikšanu straumi.

Iespējams, ka visam, kas notiks, būs zināma neskaidrība par sekām. Labi notikumi var būt problēmu aizsācēji, bet problēmas – nākotnes panākumu priekšvēstneši. Paskaties uz abiem.

21. aprīlis — sākās Merkura retrograds

Diemžēl 21. aprīlī beidzas periods bez retrogrādām planētām. 21. aprīlī Merkurs apgriezīsies un sāks kustēties pretējā virzienā. Retro fāze ilgs līdz 14. maijam. Šajā laikā jums vajadzēs mazāk riskēt un vairāk ietaupīt. Šajā dienā noteikti nav vērts tērēt naudu, tāpat kā pirmajā nedēļā pēc planētas retrogrādās kustības sākuma. Astrologi atzīmē, ka vītolu 21. datumā līdz 14. maijam var rasties komunikācijas grūtības.

Šādās bīstamās dienās daudzi no mums var saskarties ar sarežģītu dzīves situāciju. Efektīvi veidi, kas palīdzēs atrast izeju no tiem. Eksperti novēl jums vieglu vēju, spožu sauli virs galvas un laipnākus cilvēkus ap jums. Lai aprīlis tev paiet bez melnām līnijām.

COMMENTS

Leave a Comment