Horoskops 2023. gada 29. septembrim: Vēzim veiksme attiecībās, bet Mežāžiem nāksies izvēlēties vienu sfēru, kurā triumfēt!

♌ Lauva

Jūsu iniciatīva un biznesa spēja nes augļus. Bet dažiem cilvēkiem tu ļoti nepatīk. Esiet gatavi netīriem trikiem un tenkām. Spēks un patiesība ir jūsu pusē, un tas ir galvenais.

♍ Jaunava

Jums ir tendence pārvērtēt savas stiprās puses un izrādīt spītību acīmredzami zaudējošā biznesā. Rūpīgāk plānojiet savu darbu. Neesiet atklāti un dalieties savos nākotnes plānos. Klausieties vairāk nekā stāstiet.

♎ Svari

Zvaigžņu pozīcija ir labvēlīga nekustamā īpašuma pirkšanai un pārdošanai, ceļojumiem un studijām. Piektdiena solās būt interesanta tiem, kas izrāda iniciatīvu biznesā un tikšanās reizēs. Pasīvā atpūta nav ieteicama.

♏ Skorpions

Jūs esat spējīgs uz nopietnu garīgu darbību. Turklāt intuīcija darbojas labi. Dariet tikai svarīgas lietas, nevis ikdienas sīkumus. Jūsu liktenis ir jūsu rokās.

♐ Strēlnieks

Vairāk uzmanības jāpievērš partnerim. Šodien tu liec attiecību pamatus. Dažas lietas var atlikt. Veltiet laiku saviem mīļajiem un ģimenei.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada oktobrim: lai gūtu panākumus, būs japielieto visas savas spējas! 

Lasi arī: Es sagriezu kāpostus gabalos, bietes sagriezu šķēlēs, tagad es jums parādīšu, kāpēc

♑ Mežāzis

Jums ir tendence uzķerties uz visu uzreiz; jūs vēlaties visur būt laikā. Uz priekšu, ja jūtaties stiprs un ir cilvēki, kas ir gatavi sniegt atbalstu. Pretējā gadījumā jums jāizvēlas viens prioritārais virziens. Pārmērīgs darbs var negatīvi ietekmēt jūsu veselību.

♒ Ūdensvīrs

Lieliska pašsajūta pēkšņi var mainīties uz sliktu. Ir viegli saaukstēties, ja jums ir garlaicīgi un skumji. Atrodiet veidu, kā izklaidēties. Var satikt jaunus cilvēkus, satikt interesantas personības.

♓ Zivis

Iespējama laba peļņa no skaidras naudas noguldījumiem. Nāk idejas ienesīgiem projektiem. Ieteicams šo jautājumu pārrunāt ar biedriem. Tā ir slikta diena romantikai, tavas domas ir aizņemtas ar citām lietām, un partneris var tikt aizvainots.

Leave a Comment