Zvaigžņu prognoze 2023. gada oktobrim: lai gūtu panākumus, būs japielieto visas savas spējas!

Zvaigžņu ekspertu padomi un ieteikumi vienmēr palīdz mums pārvarēt grūtības un plānot lietas noteiktam periodam. Zvaigžņu prognoze oktobrim – padomu krājums, kā un kur meklēt veiksmi.

Veiksmes un panākumu pamatā visās dzīves jomās ir emocionālā Vese***a un spēcīga enerģija. Ievērojiet desmit vienkāršus noteikumus, kas palīdzēs saglabāt iekšējo spēku un jebkurā dienā jebkurā noskaņojumā noturēties viļņa virsotnē. Veiksme seko spēcīgām un optimistiskām personām, tāpēc izvairies no negatīvām domām, īpaši 2023. gada oktobrī, kas solās būt ļoti grūts.

Auns

Zvaigžņu eksperti iesaka Auniem oktobri sākt ar enerģijas palielināšanu. Tas ir ļoti svarīgi, jo otrais rudens mēnesis viņiem kļūs par grūtu un neparedzamu laiku. Šajā periodā valdīs planētu negatīvā enerģija, tāpēc visā būs jāpaļaujas uz sevi. Iespējamas garastāvokļa svārstības, tāpēc labāk uzmanieties no strīdiem un konfliktiem. Būs arī pozitīvas pārmaiņas, tāpēc labāk nenovīst un nedomāt par slikto.

Vērsis

Vērša dzīvē gaidāmi daudz kāpumu un kritumu, tāpēc oktobrī labāk neriskēt. Savā darbā šīs Zīmes pārstāvjiem būs nepieciešams smags darbs. Nevajadzētu novelt atbildību par dažādām problēmām uz kāda cita pleciem. Jaunu hobiju, jaunu darbu un jaunu attiecību atrašanas procesā tev vajadzēs izkāpt no komforta zonas, drosmes un lielas ticības sev.

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada oktobrī

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs 2023. gada oktobrim: pielāgojiet tēriņus un esiet uzmanīgi ar dīvainiem lūgumiem!

Dvīņi

Enerģijas plūsmas oktobrī būs īpaši dinamiskas, taču ne vienmēr pozitīvas. Zvaigžņu eksperti iesaka šīs Zīmes cilvēkiem iesaistīties iekšējās pārmaiņās, garīgās praksēs, apziņas transformācijā un jaunu mērķu izvirzīšanā. Jau oktobra sākumā svarīgi uzņemties svarīgākās lietas un nebaidīties pavadīt laiku, apgūstot ko jaunu. Dvīņi mēdz domāt, ka viņiem vienmēr ir taisnība, bet reizēm vajag ieklausīties citu teiktajā.

Vēzis

Vēžiem, visticamāk, būs daudz spēka un jaunas tieksmes. Tas nozīmē, ka jums būs jārīkojas. Lai neitralizētu nenoteiktību vai vilcināšanos, jums būs jāizvirza sev pareizi mērķi. Pārāk ambiciozi mērķi var izgāzties un radīt tikai problēmas, tāpēc zvaigžņu eksperti iesaka būt nedaudz pieticīgākiem. Jebkurā gadījumā šīs zīmes cilvēki oktobrī piedzīvos nobīdi no mirušā punkta.

Turpinājums nakošajā lapā…

Leave a Comment