Horoskops 2023. gada 30. maijam

Auns

Līdz otrdienai priekšplānā izvirzās intelekts un intuīcija. Šādas īpašības palīdzēs komunikācijas situācijās – sarunās, telefona sarunās, darījumu slēgšanā un problēmu risināšanā un mācībās. Ir lietderīgi vismaz nedaudz laika veltīt profesionālajai izaugsmei.

Vērsis

Otrdien jāgaida svarīgas ziņas vai nu no ģimenes, vai no partneriem par darbu. Pārrunas un kopīga plānošana ar kolēģiem ir ļoti produktīva – no viņiem var sagaidīt palīdzību un vērtīgus atklājumus. Vakaru labāk veltīt ikdienai, piemēram, lai iegādātos pārtikas preces mājai vai veiktu kādu uzkopšanu.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada jūnijam – finanses var satricināt slinkums!

Dvīņi

Gaisa zīmes pārstāvjiem šī diena būs augstākais punkts. Viņu centieni darbā un personīgajā dzīvē beidzot tiks novērtēti. Mīļotais cilvēks izrāda mīlestību un rūpes visos iespējamos veidos, un varas iestādes var atzīmēt ar prēmiju vai pat paaugstinājumu.

Vēzis

Līdz otrdienai valsts nostabilizēsies, un vakar radušās domstarpības tiks atrisinātas ar maksimālu labumu pašiem. Zīmes pārstāvji kļūst īpaši sabiedriski, vēlas pavadīt laiku starp cilvēkiem un palīdzēt grūtībās nonākušajiem. Tieši šīs darbības kļūs par visefektīvāko stratēģiju.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment