Horoskops 2023. gada 4. oktobrim: Auniem jāuzmana sava diēta, Mežāzis satiks interesantus cilvēkus!

♌ Lauva

Nelabvēlīga diena finanšu jautājumu risināšanai. Iespējamas komplikācijas un papildu izmaksas. Nepazīstamā sabiedrībā uzvedies pieticīgāk, nestāsti pārāk daudz par sevi. Cilvēki, kuri vēlas kaitināt un sabojāt savu reputāciju, kļūst aktīvāki.

♍ Jaunava

Pastāv lielas konflikta briesmas ar mīļoto. Strīds var beigties ar kautiņu. Ir vērts atteikties no romantiskām tikšanām. Ieteicama komunikācija ar vecākiem radiniekiem. Dodiet dāvanas, sniedziet visu iespējamo palīdzību.

♎ Svari

Diena būs interesanta, lai arī drudžaina. Iespējams, būs jādara kaut kas jauns, lietas, kas liks daudz aizdomāties. Uzmanību prasīs arī attiecības ģimenē. Ir nepieciešams palīdzēt kādam no jūsu ģimenes vai izpildīt svarīgu uzdevumu.

♏ Skorpions

Jūs piesaistīs izskata izmaiņas. Garderobes atjaunināšana būs veiksmīga. Jutekliskums mostas. Varat doties uz randiņu, bet nedariet neko tādu, ko vēlāk kautrēsities atcerēties.

♐ Strēlnieks

Stiprinās attiecības ar partneriem, var rasties jauni sabiedrotie. Jebkuras tikšanās ir veiksmīgas. Atrodi laiku savai otrajai pusei. Kopā pavadītais laiks būs ļoti patīkams.

Lasi arī: 2024. gadā izrādē valdīs Koka pūķis, viņš dāvās veiksmi tikai izredzētajiem

Lasi arī: Šos 3 zvaigžņu zīmju pārstāvjus 2023. gada oktobrī gaida negaidīta veiksme!

♑ Mežāzis

Zvaigznes sola interesantus kontaktus. Pastāv liela varbūtība, ka nāks ciemiņi un atbrauks radinieki. Svarīgas lietas labāk neplānot. Esiet īpaši piesardzīgs, vadot automašīnu, jo var rasties nelieli negadījumi.

♒ Ūdensvīrs

Piemērots laiks ģimenes sapulcēm, brīvdienām, plānu apspriešanai. Dažas problēmas prasīs ievērojamus izdevumus. Netērējiet naudu tam, kas patiešām ir svarīgs.

♓ Zivis

Labvēlīgs laiks pārmaiņām. Iespējama veiksmīga darba maiņa. Partneri izsaka ienesīgus piedāvājumus, un jums nav jābaidās riskēt. Nedaudz padomājiet, bet pārāk neaizkavējiet atbildi. Otras šādas iespējas var nebūt.

Leave a Comment