Horoskops 2023. gada 5. oktobrim: Dvīņus sagaida grūtības, Skorpionus – veiksme.

♌ Lauva

Varēsi izpausties 100%. Esiet savu priekšnieku priekšā un uzņemieties vissarežģītākos gadījumus. Nespēlējiet klusuma spēli ar mīļoto, atklāti izsakiet savas sūdzības un aizvainojumus. Ir pienācis laiks runāt no sirds uz sirdi.

♍ Jaunava

Aktīvā atpūta sniedz gandarījuma sajūtu. Ir lietderīgi vingrot, plānot garu pastaigu. Draugus var aizvainot uzmanības trūkums. Ir pienācis laiks sarunāt tikšanos un tērzēt.

♎ Svari

Jums vajadzētu ieklausīties citu cilvēku viedokļos. Jums ir tendence uzņemties pārāk daudz un pārvērtēt savas stiprās puses. Vēlams komandas darbs. Šajā gadījumā var izvairīties no grūtībām.

♏ Skorpions

Būs iespēja pārspēt pretiniekus. Viss iet labi, veiksme ir jūsu pusē. Būs interese par mīlas attiecībām. Gaidiet negaidītas ziņas vai atzinību.

♐ Strēlnieks

Šīs dienas laikā varēsi notīrīt lietu kalnu. Īpaši labi ir labot kļūdas un pabeigt iesākto. Nesamaziniet savu aktivitāti vakarā. Ieteicams pavadīt neaizmirstamas brīvdienas.

Lasi arī: Spēcīgā gaišreģe Vanga atstāja savu pareģojumu 2024. gadam, tā viņa prognozēja

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023.gada 2.oktobra līdz 8.oktobrim: Tīģeriem jāuzmanās ar komunikāciju, Gaili sagaida naudas problēmas!

♑ Mežāzis

Laimīga diena, kad pēc ilgstošas ​​ķildas iespējama izlīgums. Stiprinās attiecības ar mīļajiem un mīļajiem. Speriet pirmo soli, un jūs sajutīsiet, cik spēcīgi ir ceļi.

♒ Ūdensvīrs

Tu pati sev liecies šausmīgi asprātīga. Jūs riskējat pateikt pārāk daudz, atklāt kāda noslēpumu vai parādīties nelabvēlīgā gaismā. Attiecības ar partneri attīstās strauji. Ir iespējams laulības priekšlikums.

♓ Zivis

Neaizraujies ar sīkumiem, bet esi aizņemts ar vienu svarīgu lietu. Citādi ceturtdiena var izrādīties ļoti nervoza. Tavs mīļotais cilvēks priecāsies saņemt no tevis uzmanību. Ir pienācis laiks parādīt visu jūtu spēku.

Leave a Comment