Spēcīgā gaišreģe Vanga atstāja savu pareģojumu 2024. gadam, tā viņa prognozēja

Vairāk nekā 50 gadus Vangas pareģojumi ir atbalsojušies visas pasaules sirdīs un likteņos. Slavenā bulgāru gaišreģe ar mums nav bijusi jau vairāk nekā ceturtdaļu gadsimta, taču vienkāršie cilvēki un varas pārstāvji joprojām klausās viņas gudros norādījumus. Vangas prognozes 2024. gadam nesen kļuva publiski pieejamas.

Bulgārijas pareģe īsi pirms savas došanās mūžībā izteica galvenos pareģojumus nākamajām desmitgadēm. Bet viņa stingri lika tuvākajiem radiniekiem – tos var publiskot ne agrāk kā gadu pirms noteiktā datuma. Lai parastais cilvēks pareizi saprastu vēstījumu un spētu tai sagatavoties pēc iespējas labāk.

Vangas prognozes 2024.gadam

70. gados gaišreģe atklāja pasaulei vīziju par Krievijas Federācijas nākotni 2024. gadā. Baba Vanga pastāstīja, vai pašreizējais valdnieks paliks pie varas un vai valstij draud režīma maiņa. Kāda ir šīs daudzmiljonu valsts nākotne?

Valsts galva atstās savu amatu – stingri teikts pareģojumā. Tiesa, ir grūti izskaidrot, ko tieši gaišreģe ar to domāja. Vai mēs runājam par viņa atkāpšanos vai aiziešanu mūžībā?

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023.gada 2.oktobra līdz 8.oktobrim: Tīģeriem jāuzmanās ar komunikāciju, Gaili sagaida naudas problēmas!

Lasi arī: Eņģeļu pulkstenis 2023. gada oktobrim: ideālie laiki, kad lūgt palīdzību dažādās lietās

Eksperti šajā jautājumā izvirza dažādas hipotēzes. Vieni uzskata, ka Vladimirs Putins kandidēs uz jaunu termiņu, citi, ka viņš atkal iecels Dmitriju Medvedevu par savu pēcteci. Ir arī cits viedoklis, ka Krievijas Federācijas vadītāja amatu ieņems jauns vadītājs, kuram vēl nav bijis laika sevi pierādīt. Turklāt viņš izvēlēsies tādu pašu politisko kursu kā viņa priekšgājējs.

Tā kā mēs varam strādāt tikai ar gaišreģes pravietisko vārdu interpretācijām, ir diezgan grūti pārbaudīt, kuri skaidrojumi ir tuvāk patiesībai. Varbūt Baba Vanga domāja nevis vienu cilvēku, bet gan spēcīgu cilvēku grupu, kad viņa runāja par spēcīgo krievu tautas vadītāju. Viņa bieži runāja par noteiktu “Vladimiru”, taču šis vārds var būt saistīts ar citiem Krievijas politiķiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment