Horoskops 2023. gada 8. augustam: nebūs viegli pārvarēt šķēršļus!

♌ Lauva

Lieliska diena, lai sazinātos ar draugiem, partneriem un domubiedriem. Droši vari nākt klajā ar jebkuru iniciatīvu – tiksi atbalstīts. Savstarpēja sapratne būs pilnīga, un jūs varēsiet strādāt kopā, lai atrastu labāko risinājumu.

📈 augsta biznesa aktivitāte

🤝 Komunikācijas panākumi

🗣 teicamas oratora prasmes

♍ Jaunava

Šodien pierādīsi sevi ne tikai konservatīvu, bet zināmā mērā retrogrādu, cīnoties ar visu jauno. Bet, pirms noraidāt ienākošos piedāvājumus, pacentieties un apsveriet tos, apkopojiet informāciju. Ja jūs nolemjat atteikt, būtu jauki zināt, no kā tieši jūs atsakāties.

🤮 jaunu ideju noraidīšana

☝️ Neatsakies no piedāvājumiem uzreiz

🧐 apkopot informāciju, iedziļināties detaļās

♎ Svari

Negaidi, ka apkārtējie uzminēs to, kas tev neder – tikai retajam piemīt ekstrasensoras spējas. Pastāstiet visu tieši! Jūsu diplomātija un spēja atrast pieeju ikvienam ļaus pareizi izteikt savas pretenzijas, nevienu neaizvainojot.

😊 lielisks garastāvoklis

🤝 diena labvēlīga saziņai

🗣 Runājiet tieši, izvairieties no mājieniem

♏ Skorpions

Šajā dienā tu mēdz izdarīt spiedienu uz citiem, liekot viņiem kaut ko darīt, pieņemt kādu lēmumu. Ja nevēlaties skandālu, samaziniet spiedienu un mēģiniet vienoties. Jūs esat diezgan spējīgs izvēlēties pareizos vārdus, lai pārliecinātu sarunu biedru.

😡 tendētas uz agresiju

🗣 Neizdari spiedienu uz citiem

🤝 mēģiniet vienoties mierīgi

♐ Strēlnieks

Šajā dienā jūs esat pārsteidzoši atturīgs un neticami pacietīgs. Lielisks brīdis, lai risinātu sarežģītas sarunas, sakārtotu konfliktsituāciju, aizstāvētu savas tiesības. Šodien malku noteikti nelauzīsi un spēsi savaldīt impulsu sadauzīt gabalos visus, kas tev nepiekrīt.

🧘‍♀️ mierīgs un līdzsvarots noskaņojums

🤝 veiksmi grūtās sarunās

💪 Parādi rakstura spēku un aizstāvi savas intereses pareizi, bet stingri

Lasi arī: Kā parastu kalendāru pārvērst par spēcīgu talismanu vēlmju piepildīšanai: pamācība soli pa solim.

Lasi arī: Universāla problēmu risināšanas tehnika: kā tikt galā ar jebkuru problēmu trīs soļos

♑ Mežāzis

Šodien tev ir grūti apkopot domas, un tāpēc sarežģītos darbus labāk atlikt uz citu dienu. Dariet to, ko varat darīt “uz mašīnas”, īpaši neiedziļinoties procesā. Vakarā ej gulēt agri – vide būs noslogota un vajag labi izgulēties.

📉 Samazināta uzmanība

🙅‍♀️ neuzņemies sarežģītus uzdevumus

Gulēt vismaz 8 stundas

♒ Ūdensvīrs

Otrdien būsi tendēts uz atmiņām, skumt par pagātni. Nedzeniet šīs domas, jums ir nepieciešams nedaudz “atiestatīt”, lai novērstu savas domas no šodienas problēmām. Ja iespējams, apmeklējiet sirdij dārgas vietas – piemēram, pagalmu, kurā pavadījāt savu bērnību vai jaunību.

😔 skumjš garastāvoklis

🔁 pārdomas par pagātni

👣Apmeklējiet vietas, kur saistās patīkamas atmiņas

♓ Zivis

Jauno projektu veiksme ir tieši atkarīga no tā, vai izdevās pabeigt vecos. Veltiet dienu “astes tīrīšanai”, pabeidziet veco biznesu, izpildiet saistības. Nekam nevajadzētu novērst jūsu uzmanību ceļā uz jauniem sasniegumiem!

🧘‍♀️ esi aktīvs

✅ pabeigt vecās lietas

✍️ sastādiet tālāko darbību plānu

Leave a Comment