Kā parastu kalendāru pārvērst par spēcīgu talismanu vēlmju piepildīšanai: pamācība soli pa solim.

Daudziem cilvēkiem mājās ir parasts kalendārs. Izrādās, ka no tā var izveidot spēcīgu talismanu vēlmju piepildījumam. Eksperti runās par vairākiem veidiem, kā to izdarīt.

Pirms no kalendāra veidojat talismanu veiksmei, jums vajadzētu padomāt par savu domāšanu. Prāta un zemapziņas spēks palīdz jums pārvaldīt savu likteni un padarīt katru dienu labāku. Centieties sevi noskaņot pozitīvam vilnim un vairāk sazināties ar optimistiski noskaņotiem cilvēkiem, lai neinficētu ar negatīvu enerģiju.

Novēlējums dienai

Daudzi atceras, un daži joprojām izmanto kalendāra kartītes, kuras ir jānorauj. Jūs joprojām varat tos atrast veikalos šodien. No šāda kalendāra jūs varat viegli izveidot spēcīgu talismanu veiksmei katrai dienai bez problēmām.

Šim nolūkam katru dienu jāveic vienkāršs rituāls. Jums ir jānoplēš papīrs ar datumu, jāuzraksta uz tās savas dienas vēlmes, pēc tam salokiet to un ielieciet makā vai kabatā. Dienas beigās lapa ir jāsadedzina un pelni jāizkaisa.

Pirms palaga noraušanas svarīgi pateikt: “Es pakļauju laiku sev, saucu sevi par laimīgu. Sāku ar jaunu noskaņojumu, tiekos ar jauniem mērķiem. Dienas beigās, sadedzinot lapu ar vēlmi, jums jāsaka:  “Lai tā būtu” vai “Paldies, liktenis.”

Šis vienkāršais rituāls palielinās jūsu izredzes gūt panākumus jebkurā biznesā un palīdzēs piepildīt jūsu lolotās vēlmes. Vēlmei jābūt vienkāršai un izpildāmai. Labākais variants ir padomāt par to, kas šai dienai ir paveicams. Varat rakstīt apgalvojumiem līdzīgas frāzes: “Es piesaistu veiksmi”, “Es kļūstu bagātāks”, “Es mīlu visus, un visi mani mīl” un tā tālāk.

Mēneša kalendārs

Daudzi izmanto kalendāru mēnesim, nevis ikdienas, kas jānorauj. Šajā gadījumā varat to pārvērst par vēlmju karti. Ir nepieciešams tieši kalendārā mēneša pirmajā dienā ierakstīt tos mērķus, kas būs aktuālākie tuvāko nedēļu laikā.

Dažiem labāk būs rakstīt afirmācijas, nevis vēlmes. Piemēram: “Es varēšu atrast jaunu darbu”, “Man veiksies biznesā” , ” Es atradīšu dvēseles palīgu” vai “Es varēšu nokārtot eksāmenus”.

Lasi arī: Universāla problēmu risināšanas tehnika: kā tikt galā ar jebkuru problēmu trīs soļos

Lasi arī: 6 pazīmes, ka tu esi uz būtisku pārmaiņu sliekšņa savā dzīvē

Jums tas ir jāraksta, lai cīnītos ar  negatīvām programmām un  šķēršļiem prātā, kas traucē sasniegt mērķus un pārvarēt šķēršļus.

To var darīt savādāk. Piemēram, varat paņemt trīs dažādu krāsu flomāsterus. Sarkans simbolizēs mīlestības veiksmi, zils – naudu, zaļš – veiksmi veselības un labklājības jomā. Jūs varat izdomāt atšķirīgu krāsu sadalījumu pēc saviem ieskatiem. Jārunā flomasteri, sakot: “Ko atzīmēšu, to dabūšu. Es saīsināšu savu ceļu uz panākumiem.”

Pēc tam rituālā iesaistītās flomasteri vairs nav izmantojamas nekam citam. Viņi var svinēt tikai vienu vai otru dienu. Piemēram, ja kādu dienu jums jāiet uz pirmo randiņu, varat nokrāsot datumu sarkanā krāsā. Ja jums ir jāgūst panākumi kādā finanšu lietā, krāsojiet dienu zilā krāsā. Katru rītu mēs atkārtojam: “Lai notiek tā, kā man vajag.”

Šis rituāls ir labs, jo katru rītu mēs it kā noskaņojam sevi uz pareizo vilni, kas ir ļoti noderīgi tiem, kam no rīta ir grūtības ar garastāvokli vai daudz šaubās par panākumiem dienas laikā. Vienkārša rituāla veikšana paātrinās vēlmju piepildījumu.

Neaizmirstiet par parastajiem veiksmes amuletiem, kas palīdzēs piesaistīt veiksmi bez jūsu līdzdalības. To izmantošana arī palielinās izredzes gūt panākumus jebkurā biznesā.

Leave a Comment