Horoskops 21. augustam – būs jauns spēku pieplūdums!

Jaunava

Jaunava pašlaik ir pretrunā ar  priekšniekiem, jo ​​nepiekrīt viņu oficiālajai nostājai vai nevēlēšanās atzīt esošo hierarhiju. Opozīcija apkārtējā pasaulē palielināsies. Uzmaniet veselību: iespējams, pasliktināšanās.

Lasi arī: Liktenis atkarībā no dzimšanas laika

Svari

Smaga un bīstama diena Svariem. Neizslēdziet nepatīkamas ziņas, kas var rūpīgi sabojāt garastāvokli vai likt pārdomāt jūsu attiecības ar dažiem apkārtējiem cilvēkiem.

Skorpions

Laba iepirkšanās diena, izņemot nekustamo īpašumu un mēbeles. Jūsu personīgajā dzīvē var rasties problēmas, kam nevajadzētu pievērst uzmanību. Atklāta, konfidenciāla saruna palīdzēs mazināt spriedzi.

Strēlnieks

Šī diena ir ārkārtīgi nelabvēlīga darījumu braucieniem, iepirkšanās vietām, laulībām, darījumiem. Šīs dienas negatīvās tendences var nopietni ietekmēt jūsu domu par nākotni.

Mežāzis

Zvaigznes garantē atzīšanu un veiksmi jebkurā biznesā tikai tiem Mežāžiem, kuru lēmumi vai rīcība pamatojas uz dziļām izjūtām un pārliecību par savu taisnību. Sapnis būs pravietisks un drīz tiks piepildīts. 

Lasi arī: Katras Zodiaka zīmes vājās vietas

Ūdensvīrs

Šodienas horoskops iesaka jums piesargāties no jaunas iepazīšanās, kas negatīvi ietekmēs jūsu dzīvi. Neparedzēts strīds var saasināt situāciju vai tikt atrisināts ne jūsu labā. Sapnis var būt pravietisks un drīz tiks piepildīts.

Zivis

Aizņemta diena. Esi ļoti uzmanīgs, strādājot ar radiem un tuviem draugiem – konflikts ir iespējams. Spēja piedot aizvainojumu un emocionālo elastīgumu ietaupīs enerģiju jauniem sasniegumiem.

Avots

Leave a Comment