Horoskops 21. janvārim – kam šodien paveiksies

Šodien kādu fortūna mīlēs, bet kādam viss kritīs no rokām!

Auns
Zvaigznes iesaka šodien veikt apkopojumus, atdot parādus. Šis periods ir īpaši labs korporatīvajām ballēm. Uzņēmējdarbības un izklaides braucieni būs veiksmīgi. Tas ir izdevīgs laiks, lai mainītu tēlu, apmeklējot, stilistu, kosmetologu vai frizieri.

Vērsis
Emocionālais līdzsvars un labs garastāvoklis būs jūsu pavadoņi visu dienu. Šajā periodā ir vērts pievērsties nākotnes plānošanai. Bet jāizvairās no nopietnas fiziskās slodzes. Neizlaidiet maku no savām rokām.

Dvīņi
Mēģiniet pavadīt vairāk laika sabiedrībā, braucienos, svinīgos pasākumos. Pievērsiet īpašu uzmanību savai Vese***ai, jo īpaši ēdiena kvalitātei, ko ēdat – nav izslēgti ēšanas traucējumi un infekcijas Sli**bas.

Vēzis
Šodien jūs varēsiet panākt pozitīvus rezultātus savā profesionālajā darbībā. Nepalaidiet garām iespēju sazināties ar cilvēkiem, kuri jums ir īpaši tuvi. Romantisks piedzīvojums nav izslēgts.

Lasi arī: Noskaidrota pērnā gada vērtīgākā dziesma Latvijā – Prāta Vētra tikai otrajā vietā

Lauva
Jūtieties brīvi sākt plānot savu nākotni. Tagad jūs varēsiet atrast labu veidu kaā izmantot savu enerģiju. Ir sakrājušies daudz jautājumu, kas ir jāatrisina. Rūpējieties par savu veselību. Mēģiniet atrast laiku, lai apmierinātu cilvēkus, kuri jūs saprot.

Jaunava
Šajā dienā jūs varat darīt daudz noderīga sev un savai ģimenei. Padomājiet par to, kādi ekonomiskie un sadzīves jautājumi joprojām ir vissvarīgākie – šajā virzienā un vajadzētu koncentrēt savus centienus. Jums būs tendence rīkoties enerģiski un ģeniāli.

Svari
Ja braucat ar automašīnu, tad mēģiniet samazināt savus braucienus līdz minimumam. Šajā laikā palielinās dažādu nepatikšanu iespējamība uz ceļa. Var rasties problēmas, kas novedīs pie nopietniem neplānotiem tēriņiem.

Skorpions
Dzīve vārīsies, un jūs atradīsieties notikumu epicentrā. Un šeit galvenais ir pareizi aprēķināt sava organisma iespējas. Jūs būsiet apmierināti ar cilvēkiem, kuri ir tuvi jūsu sirdij, un, strādājot ar viņiem, jūs piesaistīsiet daudz pozitīvu emociju. Noteikti atlieciet darbus, kas prasa precizitāti.

Strēlnieks
Laiku raksturo pieaugoša impulsivitāte, steiga, kas robežojas ar neapdomību. Labāk ir atlikt jautājumus, kas prasa precizitāti un pārdomās, jo, ja jūs neievērosiet kādu sīkumu, tas noteikti radīs negatīvas sekas.

Lasi arī: Latvijas Universitātē izstrādā nozīmīgu pētījumu par seno tautu tiesību vēsturi

Mežāzis
Jūs var uzaicināt uz koncertu vai ciemos, un jūs pavadīsiet lieliski laiku. Citiem vārdiem sakot, šo dienu ir ieteicams pavadīt jautri un bezrūpīgi. Vēlams vismaz nedaudz mainīt imidžu, izmēģināt jaunu kosmētiku un preparātus. Ja jūs nevēlaties radikāli mainīt savu izskatu, tad vienkārši iegūstiet jaunu aksesuāru.

Ūdensvīrs
Veiksmes varbūtība lielos iesākumos ir neliela, bet ar maziem iesākumiem varēs viegli un ātri tikt galā. Visticamāk, jūs pamanīsit kaut ko oriģinālo, pateicoties tam jūs varēsiet uzmundrināt ne tikai sevi, bet arī savus mīļotos.

Zivs
Šajā periodā pārmērīgai slodzei ir negatīvs rezultāts – atrisināt uzdevumus, kurus sauc par “maz asiņu”. Novietojiet lietas malā, ja jūtat, ka esat noguris, atstājiet neatrisinātus jautājumus, kas jūs nogurdina. Ir ļoti nevēlami lietot stiprus alkoholiskus dzērienus – tas var radīt Vese***as problēmas.

Avots: vedmochka.net
Gunta Graudiņa

Leave a Comment