Horoskops 22. augustam – veltiet laiku ģimenei!

Ļoti piemērota diena romantiskām lietām, kas nozīmē veiksmi mīlestības sfērā. Izvairieties no pagātnes nožēlošanas, jo rakšanās tajā, neko labu nesniegs, un, ja jūs gribat sasniegt jaunus augstumus, tad ir jāskatās nākotnē. Šīs dienas akmeņi: lazurīts, dzeltenais koralis, perlamutrs, rozā pērle.

Auns

Iespējamas profesionālās darbības kļūmes, depresija, pesimisms. Iespējams, ka dzīvības samazināšanās liek jums iesaistīties ilgtermiņa plānu izstrādē vai mainīt darbības jomu. Neuzticies impulsīvajiem motīviem. Pārbaudi savas idejas ar loģiku, konsultējieties ar draugiem un ģimeni.

Lasi arī: 6 kompromisi, kas garantē laimīgas un stipras attiecības

Vērsis

Iespējamas traucējošas intrigas, strīdi, nevēlamas sapulces, kurām būs nopietnas sekas. Pēkšņi un neparedzēti izdevumi ietekmēs ģimenes budžetu.

Dvīņi

Diena var būt ļoti grūta. Vīriešiem Dvīņiem jaunā iepazīšana nebūs pozitīva. Neuzticēšanās, spēcīgas emocijas un ierobežojot sirdi ar entuziasmu un centību, vai, gluži pretēji, nodevība, var sarežģītas attiecības ar savu partneri. Sievietēm-Dvīņiem vairāk uzmanības jāpievērš viņu Vese***as stāvoklim: vērot diētu, atpūsties un gulēt.

Vēzis

Nevēlams zvaigžņu izkārtojums izraisa zināmu neatbilstību, kas neļaus jums tikt galā ar visbiežāk sastopamajiem uzdevumiem. Mēģiniet nebūt aktīvi profesionālās darbības jomā – jūs riskējat, pasliktināt attiecības ar kolēģiem un priekšniekiem, kā arī, labot situāciju, būs ļoti grūti. Pievērsiet uzmanību tuviem cilvēkiem, bērniem, radiniekiem.

Lasi arī: 9 pazīmes, kas norāda, ka viņš savu sirdi mēģina izdziedināt uz tava rēķina

Lauva

Šodien jums ir jābūt uzmanīgiem un piesardzīgiem jebkuras darbības veikšanā. Zvaigznes iesaka neveikt aktīvus pasākumus, bet neizrādīt stingrību nekonkurētspējīgu problēmu risināšanā. Iespējams, mājas darbs vai slikta dūša.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment