Atšķirība starp to, kad viņš mīl tavu ķermeni, un kad viņš mīl tavu personību

Kad viņš mīl tikai tavu ķermeni, viņš atzīmēs tevi ar “Patīk”. Viņš rakstīs tev plkst. 2:00 piedzēries. Viņš skatīs visus tavus stāstus un raksta privāti par to, cik skaistas ir jūsu acis, cik jūs esat seksīga un vispār.

Kad viņš mīl tikai tavu ķermeni, viņš uzaicinās tevi pie viņa pēdējā brīdī, kad viņš redzēs jūsu pievilcīgo fotogrāfiju, lai jūs varētu dzert ar viņu viņa mājā. Viņš ved tev tieši uz guļamistabu. Viņš tūlīt izģērbsies. Viņš steidzas, nedomājot par tavu komfortu.

Lasi arī: Lietas, ko nevajadzētu darīt, ja vēlies dzirdēt bildinājumu

Kad viņš mīl tikai tavu ķermeni, viņš nāks un aizies no tavas pasaules, it kā tur būtu rotējošas durvis. Pēc tam viņš visu dienu flirtēs ar tevi, pēc tam pazudīs līdz nākamajai reizei. Viņš muļķos tev galvu, un jūs viņu nesaprotat.

Kad viņš mīl tavu ķermeni un tavu personību, viņš joprojām tev teiks komplimentus, bet tie būs daudzveidīgāki. Būs dienas, kad viņš runās par tavu izskatu, bet būs dienas, kad viņš runās un jūsu humora izjūtu, par to, cik labi viņam ir ar tevi, kā viņš grib būt kopā ar tevi.

Kad viņš mīl tavu personību, viņš tevi skūpstīs un glāstīs tik bieži, cik vien iespējams, bet viņš vēlēsies arī vienkārši sarunāties ar tevi. Sekss nebūs vienīgā intimitāte. Viņam patīk tikai gulēt ar tevi, pat drēbēs. Viņam patīk būt kopā ar jums pat bez seksuāla pieredzes.

Lasi arī: Kāpēc vīrieši skatās uz citām sievietēm? Atbildes, kuras jūs nevēlaties dzirdēt

Kad viņš mīl tavu personību, viņš ar tevi dziļi sarunāsies. Viņš lūgs tev personiskus jautājumus un dalīsies ar savu pagātni. Viņš neizvairīsies ne no vienas tēmas. Viņš neslēps neko. Viņš būs atvērts kopā ar tevi.

Kad viņš mīl tavu personību, viņš būs ar jums pat sliktākajās dienās. Viņš nespēs aizbēgt, kad rodas grūtības, kad neesat labā garastāvoklī. Viņš gribēs būt ar tevi neatkarīgi no tā, kas notiek.

Kad viņš mīl tikai tavu ķermeni, viņam tu būsi tikai nakts vai divu nakšu sakars. Bet, kad viņš mīl tavu personību, viņš paliek pie jums mūžīgi.

Avots

Leave a Comment