6 kompromisi, kas garantē laimīgas un stipras attiecības

Visiem patīk saņemt to, ko viņi vēlas. Taču attiecības ir pāra darba, kur katram no partneriem ir savas vēlmes un vajadzības. Kā šādā gadījumā panākt to, lai katra paša vēlēšanās neapdraud attiecības?

Lasi arī: Zīmes, kas norāda, ka veiksme ir tuvu

Ir milzīga atšķirība starp jēdzieniem “kompromiss” un “upuris”. Kompromisi ir normāla attiecību sastāvdaļa, bet upuri seko pēc strīdiem un neapmierinātības. Kompromisi tiek pieņemti aiz cieņas un spējas pielāgoties. Partneri, kas ir spējīgi viens otram piekāpties, ir komanda, kuru galvenais mērķis ir palikt kopā un saglabāt cieņpilnas attiecības. Kompromiss ir zelta vidusceļš starp egoismu un upurēšanos, taču, kā to atrast?

Lūk, 6 kompromisi, uz kuriem jums ir jābūt gataviem, ja vēlaties, lai jūsu attiecības būtu stipras un laimīgas.

1. Strīdos dzimst patiesība

Nevienās attiecībās nav iespējams iztikt bez domstarpībām. Taču lai nonāktu pie risinājuma caur strīdiem, arī strīdēties ir jāprot! Iespējams, jūsu partnerim ir nepieciešams laiks, lai pieņemtu jūsu uzskatu un viedokli. Iespējams, jūsu partnerim ir nepieciešamas vairāk sarunas, lai izprastu jūsu viedokli. Centieties pielāgoties viens otram. Nav nekādas vajadzīgas strīdēties līdz izmisumam, ja otrs jūs nesadzird. Jums ir jāatrod pareizā pieeja. Piemēram, uztaisiet strīdam pauzi un vienojaties, ka runāsiet par to vēlāk vai citā dienā. Tomēr svarīgi ir problēmu izrunāt, neatliekot to uz nezināmu laiku. Pirms sākat strīdu, pārliecinieties, ka jūs abi vēlaties problēmu atrisināt, nevis tikai pateikt savu taisnību, citādi tam nav nekādas jēgas.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment