Horoskops 22.oktobrim – kādam izdosies iegūt pozitīvu atrisinājumu konfliktiem!

Svari

Labvēlīga diena, lai sazinātos ar valsts aģentūrām vai sabiedriskām organizācijām, lai atraisītu radošumu. Var būt veiksme, spēka pieaugums, neparedzēta dāvana. Jūs izbaudīsiet savu iecienīto biznesu, sazinieties ar bērniem. Iespējami pravietiski sapņi.

Lasi arī: 4 zodiaka zīmes, kas dominē jebkurā strīdā

Skorpions

Smaga diena. Jebkuri aktīvi pasākumi profesionālās darbības jomā ir nelabvēlīgi. Labāk ir veikt Vese***as uzlabošanu un personīgās lietas. Un nepaļaujieties uz draugu un radinieku palīdzību – paļaujieties tikai uz sevi. Ir iespējami pravietiski sapņi.

Strēlnieks

Dienas pirmajā pusē, disharmonija komunikācijā, partneru agresija, iespējams, rodas problēmas no jauna. Mēģiniet novērtēt savas cerības un pretenzijas partneriem. Jūs atradīsiet izeju no šīs situācijas. Ja jūs būsiet pietiekami savākti, pareizi plānosiet savu dienu, tad otrā dienas puse var būt vienmērīga un mierīga. Aiciniet palīgā diplomātiju un humora izjūtu.

Mežāzis

Šo dienu raksturo emocionāla depresija un uzmanība. Izvairieties no pārāk lielas uzticības, narcisma un negatīvas attieksmes pret saprātīgu kritiku. Tikai jūsu domāšana un pārdomātas darbības var nodrošināt veiksmi drīzumā. Pievērsiet uzmanību tuviem cilvēkiem, jo, pamatojoties uz greizsirdību un pārmērību, partneri izplata kādu distancēšanos un pārpratumus.

Lasi arī: Astoņas ģēnija mācības, kas pārvērtīs jūsu apziņu un izmainīs dzīvi

Ūdensvīrs

Labvēlīga diena radošai darbībai, informācijas un pieredzes apmaiņai. Dienā solās būt interesanti notikumi personīgajā dzīvē. Šodien jūs varat paļauties uz tuvu cilvēku palīdzību. Tomēr jums var likties, ka notikumi attīstīsies ne tik labi, kā jūs vēlētos. Nevajadzētu sagaidīt dzīves garantijas un stabilitāti.

Zivis

Šodien jūsu enerģijas potenciāls ievērojami palielināsies, palielināsies aura. Jūs, iespējams, varēsiet realizēt savus plānus. Bet neuzlieciet sev vispārējus mērķus. Izvairieties no riskantām darbībām un mīlas lietām, pārslodzes vai nevajadzīga riska. Pastāv hronisku slimību saasināšanās iespēja.

Avots: vedmochka

 

Leave a Comment