Horoskops nedēļai no 22. līdz 28. oktobrim – būs nepieciešams kontrolēt sevi!

Lai izvairītos no nepatikšanām, un tev sekotu laba veiksme, skatiet horoskopa ieteikumus. Kādas briesmas ir sagatavojušas šai nedēļai zvaigznes un planētas, un kā izvairīties no riskiem – astroloģiskā prognoze atklās daudzus jautājumus.

Diezgan grūti šo nedēļu saukt par vienkāršu, jo vienlaikus Skorpiona zīmē atradīsies trīs nozīmīgi un tuvu Zemei, objekti. Mēs runājam par Sauli, Venēru un Merkuru. Pasaule būs ūdens elementu žēlastībā, tāpēc pārāk ambicioziem un dinamiskiem cilvēkiem labāk ir pieturēt zirgus. Visums šajā periodā atbalsta tos, kuri zina, kā kontrolēt sevi un pareizi plānot svarīgas lietas. Veiksmes plāni palīdzēs svarīgiem plāniem nezaudēt.

Auns

Auns vēlas uzzināt, kas kontrolē viņu  finanšu plūsmas. Ir jākoncentrē visas jūsu domas un iekšējie resursi, lai nopelnītu naudu, kā arī lai to pareizi izmantotu. Jums ir jāveic tikai nepieciešamie pirkumi, lai izvairītos no naudas aizņemšanās, neaizdodiet naudu. Darbā labāk koncentrēties uz pašu darba procesu, aizmirstot visu pārējo.

Mīlestībā, zvaigžņu un planētu enerģētika būs destruktīva. Pat pāriem, kuri ilgstoši dzīvo kopā, var atklāties nesaskaņas, strīdi un pārpratumi. Labāk pašiem nebūt aktīviem, bet ļaut citiem cilvēkiem cīnīties par jūsu sirdi. Un pat tad, ja nav cilvēku, kas vēlas, jums nevajadzētu satraukties – tas ir vēl labāk, jo visam ir savs laiks.

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 22. līdz 28. oktobrim – ideāla nedēļa, lai uzņemtos iniciatīvu!

Vērsis

Galvenā Vērša priekšrocība  – spēja rīkoties ar naudu. Tas palīdzēs viņiem palikt uz ūdens un pat palielināt savus resursus. Galvenais ir klausīties savu intuīciju, nenovirzīties no iepriekšējiem plāniem. Mīlestības jomā situācija ir līdzīga. Riski un piedzīvojumi tagad ir bezjēdzīgi. Vēršiem nav nepieciešams flirtēt ar saviem draugiem, bet, gan censties saprast, kas viņiem piešķir maksimālo vērtību.

Kopumā nedēļa var būt ļoti nervoza un neprognozējama, bet to var viegli labot, izmantojot labo garastāvokli. Ja jūs dodat iespēju pāriet uz emocijām, pirmdiena ir ļoti augsta iespējamība stresam. Nedaudz tuvāk nedēļas nogalei jūs varat mazliet relaksēties, atpūsties un palikt garīgās brīvības meklējumos.

Dvīņi

Humora sajūta un filozofiskais skats uz problēmām ir divi labākie Dvīņu asistenti no 22. līdz 28. oktobrim. Astrologi un speciālisti konsultē šīs zīmes pārstāvjus, uztvert dzīvi ar optimismu, jo ūdens elementu enerģija centīsies vilkt Dvīņus uz leju.

Ja jūs sekojat pozitīvajām domām, tad mīlestība un finansiālā sfērā jūs varēsiet radīt patiesu sajūtu un pārsteigt pat sevi. Dvīņi var kļūt daudz produktīvāki, kā arī emocionāli stabilāki. Viņi piesaistīs cilvēkus, tāpat kā magnēts. Bet tiklīdz Dvīņi viņu sirdīs pieļauj jūtas un negatīvu, viss var krasi noslīgt lejup.

Vēzis

Astrologi saka, ka šonedēļ ir raksturīga nepieciešamība nopietni strādāt pie sevis. Vēžiem būs jāatver savas čakras un jāseko radošam sākumam attiecībās ar cilvēkiem. Ir nepieciešams izvairīties no greizsirdības, skaudības, aizvainojuma. Nevajadzēs atriebties nevienam, ne arī viņu zvērīgiem ienaidniekiem. Atlaidiet negatīvu, lai labā vietā atstātu savu sirdi.

Laba veiksme sagaida šīs zīmes pārstāvjus finanšu un darba jomā. Produktivitāte var pieaugt daudzkārt, tāpēc jums nevajadzētu pavadīt laiku uz lietām, kas aizņem lielu daļu laika, bet nav prioritātes. Astrologi iesaka iemācīties panākt kompromisu, lai samazinātu konfliktu iespējamību. Kopumā tas būs ļoti labs laika periods Vēžiem.

Lasi arī: Jūs nožēlosiet, ja izšķirsieties no šiem 5 Zodiaka zīmju pārstāvjiem

Lauva

Ūdens elementu darbība negatīvi ietekmē Lauvu, šie cilvēki viegli aizsvilsies, kļūs agresīvi un pat nekontrolējami. Tajā pašā laikā, Lauvas var kļūt viltīgāki un neaizsargātāki, tāpēc viņu otrai pusei un viņu radiniekiem vajadzētu būt pacietīgam, jo ​​ir nopietns spēks, kas virza uz priekšu.

Lauvas zīmes pārstāvji jutīs visu kompleksu, bailes un dziļu izjūtu spiedienu. Apturēt šo plūsmu var, ja jūs koncentrējaties uz darbu un kaut ko patiešām svarīgu. Nav nepieciešams meklēt vainīgo – labāk ir koncentrēties uz problēmu ātru risināšanu, nevis citu cilvēku palīdzību.

Jaunava

Jaunavai, šajā nedēļā var notikt viens no  septiņiem notikumiem, kas brīdina par pozitīvām izmaiņām. Ja tas tā nav, tad tas nenozīmē, ka laime aizies garām. Visums var izlemt, ka Jaunavai nav jāzina, kas to sagaidīs tuvākajā laikā. Vienā vai otrā veidā, labāk neuztraukties par nākotni, cik vien iespējams, koncentrējoties uz aktuālo.

Pagātni arī labāk atstāt mierā, jo ceļošana pa atmiņām var iedvesmot skumjas un bēdas. Šī nedēļa būs labvēlīga, ja jūs darāt tikai to, kas nepieļauj kavēšanos, iesaistāties tiešos pienākumos un neuzņemieties pārāk daudz. Šajā gadījumā būs jauni centieni un iedvesma un optimisms.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment